Novi skandal na britanskom dvoru: Hari i Megan ostaju bez titula!

Autor:

16.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Famozni intervju koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, potresao je do temelja javnost i izazvao brojne skandale, ali on nije bio poslednji koji je imao razorno dejstvoPrinc Hari prošle nedelje se pojavio u epizodi podkasta Daksa Šeparda "Armčer ekspert", a glavna tema je bila roditeljski stil princa Čarlsa. Tokom 90-minutnog razgovora, Hari je govorio o tome kako ga je otac, princ Čarls odgajao i bolu koji mu je pritom prouzrokovao, kao i načinu na koji su kraljica Elizabeta II i princ Filip odgajali Čarlsa.

Pročitajte i Nakon što je sahranio oca, princ Čarls ostao bez žene zbog čega će izgubiti i presto?!

Chris Jackson, Getty Images via Guliver

 

Princ Hari je došao do zaključka da po svaku cenu mora da izbegne da tako nešto uradi svojoj deci, te je govorio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu decu.

- Mislim da ne bismo smeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo kada je reč o roditeljstvu. Ako sam iskusio neki oblik bola ili patnje zbog bola ili patnje koju su možda pretrpeli moj otac ili moji roditelji, pobrinuću se da prekinem taj ciklus da ga ne bih preneo dalje - rekao je Hari u popularnom podkastu "Armčer Expert".

Pročitajte i Da li će Arči pomiriti kraljevsku porodicu i princa Harija?

Gettyimages

 

Princ je opisao svoj život kao "kombinaciju Trumanovog šoua i boravka u zoološkom vrtu", preneo je Bi-Bi-Si.

- Mnogo je genetskog bola i patnje koji se prenose na decu, te bismo mi kao roditelji morali da učinimo najviše što možemo. Treba sebi da kažemo: "Znate šta, to mi se dogodilo, postaraću se da se to tebi ne dogodi" - kazao je on.

Pročitajte i Prvo pojavljivanje u javnosti od sahrane princa Filipa - Hari biranim rečima govorio o situaciji u svetu!

Getty Images

 

Dodao je da je u jednom trenutku počeo da "sklapa kockice" i da uvidja da ga je njegov otac tretirao na isti način na koji su njega tretirali njegovi roditelji, nakon čega se zapitao "Kako to mogu da promenim kada je reč o mojoj deci?".

Ovakav govor jako je loše primljen u Bakingemskoj palati, a njeni viši pomoćnici su, navodno, pozvali vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da se zbog toga odreknu svojih titula.

Navodno je princ starije članove kraljevske porodice zbunio svojim "sramotnim i jadnim nedostatkom saosećanja", preneo je "Indipendent", te se od Harija i Megan se traži da svoje titule stave u poziciju mirovanja.

Pročitajte i Šumovi u komunikaciji - Princ Hari napustio Englesku dan pre rođendana kraljice Elizabete

Gettyimages

 

Pomoćnici, koji su govorili pod uslovom da budu anonimni, rekli su listu da su članovi kraljevske porodice zaprepašćeni Harijevim potezom, uzevši u obzir da je vojvoda od Edinburga tek nedavno saharanjen, te da to pokazuje ozbiljan nedostatak empatije prema kraljici Elizabeti II, njegovoj babi.

Podsećanja radi, Hari je nedavno najavio novu saradnju sa proslavljenom voditeljkom Oprom Vinfri, kod koje je sa suprugom dao intervju koji je potresao temelje britanske monarhije. Ipak, ovog puta tema će biti nešto drugačija, a emsijia će se baviti mentalnim zdravljem.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading