Princ Hari ponovo u Velikoj Britaniji, ali bez supruge Megan Markl - Šta se krije iza svega?

Autor:

12.04.2021 19:00

Foto:

Foto:

Porodica princa Harija ostala je zatečena vestima o smrti vojvode od Ediburga, princa Filipa. Sam Hari odlukom da napusti Veliku Britaniju udaljio se od porodice ipak, tragične vesti u princu su probudile posebne emocije.



Princ Filip preminuo je u 99. godini života. Dok Velika Britanija oplakuje upokojenog vojvodu od Edinburga pojedini mediji zapitali su se da li će i 'odbegli' princ Hari biti uz porodicu u najtežim trenucima. Ipak, kako je Filip odigrao veliku ulogu u njegovom odrastanju, Hari je odlučio da nesuglasice ostavi po strani, te se uputio u rodnu Britaniju da pokojnom dedi od počast.

Kako izveštavaju britanski mediji, princ Hari je sleteo na teritoriju Velike Britanije, godinu dana od čuvenog 'Megzita', kada je sa suprugom Megan Markl život nastavio u SAD. Pojedini mediji postavili su pitanje zbog čega njegova supruga Megan Markl nije došlo sa njiim. Američki mediji došli su do informacija da je ova odluka posledica trudnoće, te saveta lekara da miruje.

Pročitajte i Da li će prinčeve Harija i Vilijama ovo ponovo ujediniti?

Radoznali paparaci, koji su ujedno jedan od razloga Harijevog odlaska, fotografisali su princa po sletanju, te odlaska u nekadašnji dom u Kensingtonsku palatu. Izvori bliski porodici za strane medije otkrili su da je princ skrhan gubitkom voljenog dete.

- Grize ga savest jer nije imao priliku da se oprosti od svog dede na pravi način - kaže izvor i dodaje da je kraljici Elizabeti veoma značilo da on prisustvuje sahrani jer su deda i unuk imali veoma poseban odnos.

Pročitajte i Narušeno poverenje javnosti: Megan Markl rekla neistinu pred milionskim auditorijumom!

Porodica princa Harija spremna je da oprosti odbegloj porodici?

Osim što je ovo prvi put da se nakon preseljenja vraća u svoju domovinu, ovo će biti prva prilika da se sretne sa celom porodicom nakon kontraverznog intervjua sa Oprom Vinfi. Iako su odnosi među braćom narušeni izvor “The Miror” navodi kako bi ovo mogla biti savršena prilika za pomirenje.

- Potpuno su svesni svoje zajedničke prošlosti i sigurno će se setiti kakav je uticaj princ Filip imao tokom njihovog odrastanja. Postoji nada da se u ovakvoj prilici, kad su braća ujedinjena u tuzi, stvari mogu ispraviti, kaže kraljevski izvor i dodaje kako bi to bilo prikladno, jer je princ Filip bio šokiran narušenim odnosom svojih unuka, pa je pokušavao da ih pomiri. 

Komentari. (0)

Loading