Da li će Arči pomiriti kraljevsku porodicu i princa Harija?

Autor:

07.05.2021 11:18

Foto:

Foto:

Kraljevska porodica čestitala drugi rođendan princu Arčiju uz porodičnu fotografiju iz vremena kada su odnosi među članovima porodice bili dobri



Povodom drugog rođendana Arčija, sina britanskog princa Harija i njegove supruge Megan Markl, kraljica Elizabeta II i ostali članovi kraljevske porodice poslali su rođendanske poruke malenom prestolonasledniku.

U poruci objavljenoj na nalozima kraljevske porodice na društvenim mrežama piše:

 

 

- Želimo srećan drugi rođendan Arčiju Mauntbatenu Vindzoru.

Uz ovu poruku objavljena je i zajednička fotografija vojvode i vojvotkinje od Saseksa sa sinom Arčijem i ostalim članovima porodice, nekoliko dana pošto se rodio.

Pročitaj i Megan i Hari rođendan malenog Arčija obeležiće skromnom proslavom: kraljica Elizabeta poslala poruku praunuku!

Dok su britanski mediji uzdržani po ovom pitanju, američki ovakve poruke vide kao signale pomirenja i početak komunikacije između kraljevske porodice i princa Harija. Oni su jednoglasni u oceni da kraljevska porodica želi da ima dobar odnos sa Harijem, Megan i malenim Arčijem, pogotvu što će se njihova porodica uvećati za još jednog člana. Početak komunikacije mogao se primetiti i tokom ispraćaja princa Filipa, supruga kraljice Elizabete, kada se Hari nakratko sastao sa bakom i prozborio koju sa bratom Vilijamom. 

Getty Images

 

 

Arči živi u Kaliforniji sa roditeljima koji su se prošle godine povukli sa svih kraljevskih dužnosti i preselili u Ameriku.

Procitaj i Prvo pojavljivanje u javnosti od sahrane princa Filipa: Hari biranim rečima govorio o situaciji u svetu!

Mali Arči je dobio i druge čestitke od članova kraljevske porodice.

 

 

Na Tviteru su mu rođendan čestitali baka i deda, princ od Velsa, Čarls, i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola - Kamila, kao i ujak i ujna - vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i njegova supruga Kejt.

 

Komentari. (0)

Loading