Borba se nastavlja

Dušan ponovo u Srbiji: Tanja Savić oslonac i podršku za nastavak borbe pronašla u ovom muškarcu

Autor:

01.11.2021 20:45

Foto:

Foto:

Život Tanje Savić postao je pravi pakao kada joj je njen partner Dušan naslednike iznenada odveo u Austarliju bez njenog znanja,



Popularna pevačica Tanja Savić nedavno je prošla kroz jedan od najtežih perioda u njenom životu. Nakon što je iznenada ostala bez čitave porodice, pevačica se svojski trudila da naslednike vrati u Srbiju, te da izvojeva pobedu na Austalijiskim sudovima, a kada je uspela u tome konačno je ugledala svetlo na kraju dugačkog i mračnog tunela. No njen bivši suprug Dušan Jovančević planira povratak u rodnu zemlju, te nastavak borbe za naslednike.

Život Tanje Savić konačno se normalizovao, no...

- Tanja je mislila da je to gotova priča, da se izborila za sinove i da je sad mirna. Vodi računa o njima, redovno idu kod psihologa, trudi se da im život vrati u normalu, da ih stabilizuje i ispravi loše ponašanje koje su usvojili dok su bili sa Dušanom i babom u Australji. Sad kad je čula da joj javno preti, slošilo joj se, ali bukvalno. Ponovo proživljava stresove, kaže da je on na sve spreman, a ona ne zna koliko je jaka za takvu igranku. On nju može da tuži za sve i svašta, može da joj lovi greške, uostalom živeli su zajedno toliko godina, odlično je poznate. Dušan nema šta da izgubio, toga je i Tanja svesna i zna da će on zloupotrebiti i sinove samo da joj naudi. Ko zna šta je smilio, kako će se opet približiti deci i kako će ih okrenuti protiv nje. Sve i da zakonski ne može da joj uzme sinove, uznemiriće ih i opet napravit pakao - prepričava neimenovani izvor za Svet.

Pročitajte i Nećete je prepoznati: Ovako je Tanja Savić izgledala na početku karijere

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

Iako je poprilično zauzeta konstantnim nastupima, Tanja je izuzetno posvećena svojoj deci, a najveći oslonac tokom čitave borbe bio joj je brat Nemanja, koji je i dalje uz nju, te joj čuva leđa.

- Kad Tanja nastupa vikednom, deca su kod njenih roditelja ili kod sestre, zavisi gde se u tom momentu nalaze u Radincu ili u Beogradu. Stvarno im je posvećena, vidim da se ne oseća baš sigurno, pa je brata Nemanju angažovala da je vozi gde god da treba. U njega ima najviše poverenja, divno se slažu i on joj je glavni oslonac. Uz nju je da pomogne ako nešto zaškripi, da je posavetuje, odbrani... Mnogo joj znači ta zaštita. Pogotoo sada kad se Dušan vraća. Okrenula se i Bogu, svako veče pre spavanja se pomoli, za sebe i deci i zaštitu od neprijatelja - objašnjava pomenuti izvor.

Kako bi mogao ponovo da pokrene postupak pred sudom u Australiji, Dušan mora da dođe do presude u svoju korist u zemlji odakle je Tanja - Srbiji, s toga njen bivši suprug odlučio je da na sve načine proba da diskriminiše svoju bivšu suprugu.

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

- On mora da dođe do neke presude u svoju korist u Srbiji pošto je Tanja odavde, kako bi pred sudom u Australiji mogao ponovo da pokrene postupak. On neće imati milosti, a to znači da će iskopati sve što može da je predstavi kao lošeg roditelja. Svaka njena greška, sve za šta može dobar advokat da se zakači njemu će ići u korist - rekao ej izvor za pomenuti portal, koji takođe tvrdi da će i navodna afera sa političarem iz Republike Srpske biti jedan od aduta Dušana u borbi protiv pevačice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lili

02.11.2021 09:27

Srećno Dušane, vrati svoju decu a ova nek' vija Draška ili nekog sledećeg. Da je njoj do dece ne bi uletela u aferu čim ih je vratila, čuvala bi ih i bila uz njih, kao što svaka normalna majka i radi. Žao mi te dece jako...