Kao bliznakinje: Tanja Savić javnosti predstavila sestru Biljanu

Autor:

17.10.2021 12:40

Foto:

Foto:

Sestra Tanje Savić potpuno je nepoznata domaćoj javnosti, te se u istoj gotovo nikada ne pojavljuje.



Popularna pevačica Tanja Savić (36) konačno je stavila tačku na najburniji period u svom život. Nakon što je uspešno izašla na kraj sa suprugom koji je pokušao njene naslednike, bez njenog znanja, da preseli u Australiju, te pravne borbe koja je usledila nakon toga iz koje je Tanja izašla kao pobednik, pevačica konačno može da se posveti porodici i uživanju sa istom.

Sestra Tanje Savić kroz ceo postupak bila joj je ogromna podrška

Od početka ove izuzetno napete situacije Tanja nije krila da joj najveću podršku pruža upravo porodica, pružavši joj neizmernu podršku i ljubav u teškim trenucima. Iako o svojoj sestri Biljani vrlo retko priča, Tanja je ovog puta odlučila da napravi izuzetak te je na svom Instagram profilu objavila fotku s sestrom.

Ono što je ukralo pažnju nama kao i njenim obožavaocima bila je neverovatna sličnost, te prirodna lepota koja krasi obe sestre.

Pročitajte i Stvari bez kojih pevačica ne može: Tanja Savić otkrila dnevni plan koji će vas iznenaditi

Instagram screenshot

 

Uprkos velikim naporima koje je Tanja Savić uložila u skrivanje svoje porodice od radoznalih pogleda javnosti, nakon svega kroz šta je prošla, te način na koji su se njeni najbliži poneli prema njoj u teškoj situaciji, naterali su pevačicu da, barem putem društvenih mreža, svojim obožavaocima predstavi svoju podršku koja je nesumnjivo pomogla u povratku njenih anđela u majčino naručje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading