Veliko iznenađenje

Želja joj se ispunila: Tanja Savić u blagoslovenom stanju, očekuje ćerku?

Autor:

28.01.2022 19:00

Foto:

Foto:

Tanja Savić trudna, vesti su koje su poprilično iznenadile sve, a njeni obožavaoci otišli su toliko daleko, da se nadaju da će pevačica na svet doneti ćerku.



Domaći mediji ovih dana izveštavaju o navodnoj trudnoći popularne pevačice Tanje Savić. Iako još uvek nije zvanično stavila tačku na brak sa Dušanom Jovančevićem, informacija o njenoj trudnoći odjeknula je poput bombe u medijima.

Da je Tanja Savić trudna tvrdi apotekarka iz Smedereva kod koje je pevačica nedavno kupila test za trudnoću.

- Bio je baš miran dan, nisam imala posla. U jednom momentu ušla je Tanja i kupila test za rano utvrđivanje trudnoće, ali ne mora da znači da ga je kupila sebi. A šta i da jeste sebi kupila? Mlada je, lepa je, život je pred njom. Znam i da želi da ima ćerkicu, pa eto, ja joj od srca želim da je test bio za nju i da je pozitivan - kaže za Scandal! apotekarka.

Pročitajte Slobodna žena u izazovnoj pozi: Tanja Savić iznenadila obožavaoce

Instagram

 

Kako se o vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke svakodnevno piše, mnogi se interesuju kako je Draško reagovao na ove vesti. Da li je Tanja Savić trudna ili ne još uvek nije demantovano niti potvrđeno, a fanovi potajno navijaju da će pevačica uskoro na svet doneti ćerku koju toliko želi. 

Dušan Petrović/Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Cica

28.01.2022 22:16

Apotekarka iz Smederevo bi trebalo krivično da odgovara jer iznosi takve stvari! Da li bi i terapiju pacijenata prodala novinama?!

sara CG

30.01.2022 08:53

šta sve vi pišete, da biste prodavali novine. Ni malo stida ni srama nemate, kao i ta apotekarka ako je uopšte to izjavila. Da je pravni sistem kako treba vi bi zbog bljuvotina davno bankrotirali