Nećete je prepoznati: Ovako je Tanja Savić izgledala na početku karijere

Autor:

13.10.2021 15:45

Foto:

Foto:

Karijera Tanje Savić jedna je od sasvim sigurno najinteresantnijih na domaćoij sceni.



Popularna pevačica Tanja Savić (36) prvi put na sceni pojavila se davne 2003. godine, na audiciji popularnog takmičenja Zvezde Granda, te je istog trenutka privukla pažnju tadašnjeg žirija. Nakon toga, njena karijera kretala se uzlaznom putanjom, a iako je bilo i padova, pevačica je uspela da istraje, te postigne uspeh po kom je danas prepoznajemo.

Godinu dana nakon toga Tanja se publici predstavila i prvim albumom 'Tako mlada', koji je oduševio publiku širom regiona i utabao njen put ka estradnom nebu. Ipak, ono što je interesantno jeste tadašnji izgled pevačice, koji je dijametralno suprotan onom koji danas gaji.

Pročitajte i Stvari bez kojih pevačica ne može: Tanja Savić otkrila dnevni plan koji će vas iznenaditi

Youtube screenshot

 

Osim prepoznatljivog toplog pogleda i anđeoskog lica, malo sličnosti postoji sa današnjim izgledom. Veliku razliku možemo opravdati činjenicom da se moda poprilično promenila od tada, no najočiglednija promena jeste frizura, s obzirom da je Tanja tada imala potpuno kratku kosu.

Karijera Tanje Savić 

Ako zanemarimo fizičke promene, Tanjin anđeoski glas koji ju je krasio na početku karijere, krasi je i danas, te je bez sumnje glavni razlog neverovatnog uspeha koji je pevačica postigla. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading