Žestoke kritike na račun porodice Tanje Savić, Dušan tvrdi: Odabrala je zaostale primitivce!

Autor:

25.11.2021 15:00

Foto:

Foto:

Bivši suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević na sve načine pokušava da diskredituje pevačicu, te da slučaj o starateljstvu naslednika okrene u svoju korist.



Dušan Jovančević sve češće se oglašava u domaćim medijima, pokušavajući da svojim izlaganjima diskredituje svoju bivšu suprugu i majku njihove dece, kako bi slučaj o starateljstvu nad naslednicima prevagnuo u njegovu korist.

Instagram screenshot @tanja_savic_private

Tanja Savić i njen bivši suprug Dušan Jovančević

No, ovog puta otišao je korak dalje, te je osim pevačice žestoko kritikovao i njenu porodicu, istakavši da Tanjina porodica ne zna za sramotu, te da su kivni na njega što im je iz kuće odveo 'zlatnu koku'.

- Tanjina porodica ne zna za sramotu, verujte mi. Oni nemaju obraza. Tanju samo koriste jer ona jedina zarađuje pare za njih. Zato je i iskorišćavaju. Ja sam im smetao jer smo mi stvorili našu porodicu. Zlatnu koku sam im odveo iz kuće kada sam je oženio i zato me nikad nisu ni voleli. Kad sam ja došao u njen život finansije su nestale, zato je i haos nastao - počinje svoju priču Dušan za Kurir o porodici popularne pevačice.

Kako dalje navodi ogorčeni Dušan, za krah njihovog braka najveću krivicu snose upravo njeni otac i majka.

- Uvek su hteli da nas razvedu. Sad su srećni, čeka se papir i to je to. Ponovo mama i tata imaju korist. Ja nisam tu da im smeta, eto, kakvi su to ljudi. Ali, zapamtite šta sam vam rekao, sve će to da dođe na svoje. Tanju su totalno upropastili i to je svima jasno. Ne žele joj dobro, jer da joj žele ona bi bila uz svog muža i našu porodicu. Žalosno je to sve - smatra Dušan.

Pročitajte i Više se ne kriju: Skupi pokloni i strastveni sastanci Tanje Savić i Draška Stanivukovića

Instagram screenshot

Tanja Savić sa rođenom sestrom

Uprkos činjenici da je uvek osećao određenu dozu netrpeljivosti, Jovančević tvrdi da je Tanjine roditelje uvek gledao kao svoje.

- Toliko sam se trudio oko njih. Nikad ih nisam uvredio, a šta majka sad priča za mene. Ja živim u zemlji koja ima mnogo više mogućnosti za napredak i bolji život! Sve sam činio da imamo bolji život, ali Tanja to nije videla. Odabrala je primitivce. Zaostale. Oni još žive na drvetu. Sa rođenom ćerkom žive samo zato što imaju korist. Pare. Sve se kod njih vrti oko para. Imali smo naše planove, to im nije odgovaralo. Ko će da finansira mamu, tatu, brata, sestru. Svi su ozbiljne pijavice. Ja sam lično davao svaki mesec po 2500-3000 evra da imaju. Ma nema šta da priča sram treba da ih bude. Bruka i sramota - zaključio je vidno izrevoltirani Dušan Jovančević.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading