Dušan Jovančević oštro o bišvoj ljubavi: Što mi je rodila decu? Oglasila se i Tanja Savić

Autor: Gloria.rs

15.11.2021 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Tanja Savić i Dušan Jovančević vode iscrpljujuću bitku za starateljstvo nad naslednicima, a pevačicin suprug za domaće medije izneo je vrlo ozbiljne optužbe na njen račun.



Njihov slučaj ne prestaje da intrigira javnost. Obe strane iznele su brojne infromacije kojima su želele da ovu drugu kompromituju, a čini se da ovom sukobu nema kraja. Nedavno je, za domaće medije Dušan Tanju opisao najgorim epitetima rekavši da nema srama niti stida.

- Meni nije potrebno uopste da se opterećujem s tim, takođe, nije ni potrebno da dolazim uopšte za Srbiju, pošto sve mogu odavde da rešavam. Australijska država sad zastupa mene, što se tiče advoka i suđenja. U vezi sa tim nemam ni jednu brigu, verujte mi. Ja samo ćutim i posmatram. Nikoga ne diram, takođe, želim da mene puste na miru. Pošto me diraju, naravno, ja ću da se branim protiv njenih laži i izjava. S pogrešnom osobom se igra - počeo je Dušan za Telegraf.

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

Nakon toga on je otkrio i da nije sud u Australiji presudio da se deca vrate sa pevačicom u Srbiju, već je on dao saglasnost za to.

- Nije sud odlučio ovde u Australiji da se deca vrate u Srbiju, ja sam dao saglasnosti da deca se vrate tamo. Australijska država je preuzela moj slučaj. Pošto ona mi brani kontakt s decom, pa sada australijska centrala Autoritet zastupa mene u ovom slučaju, zato što brani decu da se čujem s njima - objašnjava Jovančević u dahu, te nastavlja:

- Šta je radila sa mnom onda 12 godina? Što se udala za mene? Što mi je rodila dva sina? Očigledno je imala samo neku korist od mene. Da li taj njen zna da Tanja voli ponekad da koristi kokain? Da je podsetim šta smo radili sve zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu, tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i neka kaže da lažem, da nije istina! Ona moze da laže, ali slike i snimci ne varaju. Sledi da to svi da vide, ko je i sta je Tanja, da je bolje upoznate, da taj njen malo bolje upozna Tanju i njene tajne. Pa neka gledaju zajedno naše najintimije snimke šta smo radili zajedno, pa nek se on malo n

Pročitajte i Košmarni period iza nje , Tanja Savić potvrdila srećne vesti: Konačno se sve završilo!

Luka Šarac

 

Dušan ističe da će vreme sve pokazati, tvrdeći da je Tanja prokleta i da ne zna šta je zapravo ljubav.

- Vreme, samo vreme, pa će vam sve biti jasno. Ona ide tako od jednog do drugog samo iz koristi, da bi opstala. Ona je prokleta, ne zna šta je ljubav i šta je život. Ona je rob sama sebi, vreme će da pokaže. Dobra majka me ne bi blokirala i ne bi branila da se čujem s decom. Decu je skroz izolovala od mene, nikad im nisam branio da se čuju s njom dok su bili tu sa mnom - zaključio je Dušan.

Tanja Savić i Dušan Jovančević verbalni rat

Nije mnogo prošlo, a na njegove reči reagovala je i sama pevačica, koja je istakla da za javna prepucavanja nema ni volje ni snage.

- To je toliko iscrpljujuće. Ali koliko znam zakon je na pravednijoj strani. Imam sve moguće dokaze da sam okej sa svojom decom. Vodim računa o njima kao svaka normalna majka i porodična žena. Kad radim, radim, kad sam sa njima, onda sam sa njima. Ne idem okolo i ne skitam. Nisam od tih majki koje ne paze svoju decu. Striktno pazim svoju decu, a pomažu mi sestra i majka. One ih čuvaju dok radim. Ne pijem i ne drogiram se - objasnila je Tanja kratko za Kurir.

Pročitajte i Dušan ponovo u Srbiji: Tanja Savić oslonac i podršku za nastavak borbe pronašla u ovom muškarcu

Instagram

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ema

18.11.2021 19:01

Bože kada će Ovi Ljudi da ostave Ovu Ženu na miru.Znaci ostavila Muža koji ju je maltretirao.On prijeti s snimcima.Pa jedan normalan Čovjek to nikada ne bi uradio Majci svoje Djece.Onda droga.Pa čim je bila s drogasem nikakvo čudo.Sada uživa u ljubavi s drugim.Kao da je smak Svijeta.Pustite Ljude da uživaju u ljubavi.Nasi Balkanci su odvratni.Da je to u savremenom Svijetu njen Muž bi sasvim normalno komunicirao i s njom i s njenim Izabranikom radi Djece.Ali naša posla.Samo gluposti.Tanja živi a i Draško svoje živote.Ne obraćate pažnju na druge.Zivot je kratak