Dušan nemoćan pred odlukom Tanje Savić: Pevačica rešila da stavi tačku na sve

Autor:

01.12.2021 21:00

Foto:

Foto:

Tanja Savić i Dušan Jovančević već duže vreme jedna su od glavnih tema domaćih medija.



Činilo se da se slučaj Tanje Savić i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića konačno približava kraju. No, poslednji intervju koji je Dušan dao domaćim medijima ponovo je pokrenuo čitavu priču, zbog čega je pevačica ostala zatečena.

Naime, ona nije očekivala takve reči od čoveka sa kojim ima decu, te s kojim je provela niz godina u zajedničkog životu. Ipak, kako prenosi Svet, glavni razlog zbog kog se Dušan odlučio na tako ekstreman potez jeste činjenica da je Tanja i zvanično podnela papire za razvod, te mu je jasno stavila do znanja da želi da završi svaku priču s njim.

Pročitajte i On će je zaštititi: Tanja Savić i Draško Stanivuković doneli važnu odluku

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

- Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu gov*na i tako u nedogled. Njnei sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dosputne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kad se ispuni 'brdo' nekih uslova, a jedan od njih je i da supružnici minimum godinu dana ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu, nego mu je lična osveta ispred svega - objasnio je izvor za pomenuti portal, koji dodaje da se Dušan ne sviđa što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu.

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

- Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni, jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi - zaključio je neimenovani izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mj

02.12.2021 04:18

Dragi novinari zar nemate ništa pametnije da pišete od ovolikih problema o koim bi trebali da pišete a vi o pevačici svaki dan stvarno smešno pa vidite da nema komentara.