Raskid se isplatio: Papreno skup prsten kojim je Ben zaprosio Džej Lo sada vredi deset puta više

Autor: Milica Proševski

09.08.2021 18:30

Foto: Getty Images/Kevin Winter

Foto: Getty Images/Kevin Winter

Kada ju je pre 17 godina zaprosio dijamantom u vrednosti od dva i po miliona dolara, Ben Aflek nije ni sanjao da će izgubiti ženu svog života, da će vrednost dijamanta biti desetostruka, a da će latino divu na kraju ponovo pridobiti za sebeBenifer je nakon 17 godina ponovo aktuelna tema. I dok zaljubljeni par uživa u zagrljajima javnost s nestrpljenjem očekuje svadbena zvona, kako bi priča koja nekada naglo prekinuta maltene pred oltarom, dobila srećan kraj, koji je kao u svim bajkama, izvestan.

Pročitajte i Ben Aflek ne gubi vreme - glumac zaprosio Dženifer Lopez?

Getty Images/Kevin Winter

 

A jedan bajkoviti detalj posebno interesuje fanove superpara. Radi se o vereničkom prstenu, kojim je Ben onomad zaprosio Džen, a koji je samo jedan od nekoliko vrednih prstenova koje je latino diva zadržala u svojoj kolekciji, a zaslužila time što su mnogi poželeli da je uzmu za ženu.

Prsten kojim ju je 2004. godine zaprosio nosi potpis Harija Vinstona, a za ružičasti dijamant od 6 karata, 48-godišnji glumac je tada izdvojio 2,5 miliona dolara. Da li je "odlaganje" venčanja bio pametan potez, to znaju samo njih dvoje, ali je investiranje u dijamant definitivno bilo mudro budući da je vrednost prstena porasla na vrtoglavih 12 miliona.

Pročitajte i Šesti dijamant na ruci J. Lo

Phillip Faraone/Getty Images via Guliver

 

Bivši publicista Džej Lo predviđa da će, ako do toga dođe, glumac pevačicu zaprositi istim prstenom, ali budući da bi na njemu moglo prilično da se zaradi, a i iz sujevernih uvida da ih je prsten odveo na suprotnu stranu od one kojoj su stremili, možda bi bolja opicija bila da se proda, a za Dženifer nađe neki bolji i lepši papreno skup zalog večne ljubavi.

Komentari. (0)

Loading