Šesti dijamant na ruci J. Lo

Autor:

23.06.2021 10:46

Foto:

Foto:

Ben Aflek planira da ponovo zaprosi latino divu na njen 52. rođendan. Očekuje se da ovaj put nadmaši sebe iz 2002, kada je pevačicu zaprosio prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta



Ben Aflek (48) planira da zaprosi Dženifer Lopez (51) 24. jula, tvrdi izvor blizak paru i dodaje da holivudski par nastavlja tamo gde je stao pre 17 godina.

Pročitajte i Više nema šale - Džej Lo i Ben Aflek se javno ljube! (Foto)

Getty Images/Kevin Winter

 

Podsetimo, epski raskid veridbe, samo dan pre venčanja, dogodio se, navodno, usled ogromnog pritiska medija

- Ben želi da njihovoj ljubavi da još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan - rekao je izvor američkom magazinu.

Dženifer se, pet meseci nakon njihovog prekida, udala za pevača Marka Entonija (52) sa kojim je dobila blizance Emu (13) i Maksa (13).  Kada ju je Mark zaprosio, učinio je to s dijamantom Harija Vinstona teškim 8,5 karata. Prsten je procenjen na oko 800 000 eura. 

Pročitajte i Samo tri sata pre venčanja, okončali su ljubav! Dženifer Lopez zbog Bena Afleka spremna na neverovatan korak!

Photo by Ethan Miller/Getty Images

 

Pre Marka, sa 28. godina, pevačica se verila sa Ojani Noom, koji ju je zaprosio dijamantom u vrednosti od oko 80 000 eura.

Za koreografa Krisa Džada (51) udala se 2001, a drugi verenički prsten bio je čak 10 puta skuplji od prethodnog. Oba braka su trajala oko godinu dana.

Dženifer nije stigla do oltara sa Aleksom Rodrigezom (45), koji je pred pevačicom klečao nudeći joj  dijamantski prsten sa smaragdnim rezom od 15 karata. Njegova vrednost se procenjuje na vrtoglavih milion i 300 000 eura.

Pročitajte i Veza ubrzano napreduje - Ben Aflek upoznao blizance

Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue via Guliver

 

Veridbu su prekinuli sredinom aprila i Dženifer se vratila bivšem vereniku Benu, koji će morati da bude ili jako kreativan i romantičan ili neverovatno široke ruke kako bi zasenio Dženiferinu kolekciju vrednih dijamanta. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Goga

25.06.2021 18:52

Ima li bar jedan dan da se ne piše o toj ženi? Stvarno ima mnogo više bitnijih stvari.