Ben Aflek ne gubi vreme: glumac zaprosio Dženifer Lopez?

Autor:

23.05.2021 19:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su jedan od najpopularnijih parova svojevremeno, a iznenadan rastank tada je prekinuo divnu priču.



Međutim, kako navode strani mediji Dženifer i Ben žele ljubavi da pruže novu šansu, a ovog puta nećete gubiti vreme. Popularni glumac napravio je prvi potez zaprosivši Latino divu. Svega nekoliko nedelja prošlo je od kada su ih paparaci uslikali zajedno, te navoda o obnavljanju veze. 

Prema pisanju magazina New Idea Ben Aflek (48) na dan majk postavio je sudbonosno pitanje pevačici.

Gettyimages

 

- Stvari su postale duboke i smislene. Ben je rekao da ne želi da je izgubi sada kada je dobio drugu priliku sa njom i planira da dokaže da su ovaj put zauvek - otkrio je neimenovani izvor pomenutom mediju.

Pored toga izvor je otkrio i detalje romatinčnog događaja, prosidba se navodno dogodila u luksuznoj skijaškoj kolibi koju Aflek poseduje u ekskluzivnom klubu Yellowstone na Big sky-u, a u romantičnu atmosferu savšreno se uklopio i sneg, koji je svedočio navodnom pristanku Dženifer Lopez.

Pročitajte i Dženifer Lopez zavodljivim pokretima uz poznate taktove oduševila muškarce! (video)

Gettyimages

 

Podsetićemo vas, glumac je prvi put zaprosio pevačicu 2002. godine, a intimni događaj tada se dogodio u kući njegove majke u Bostonu. Ono što je tada privuklo posebnu pažnju bio je verenički prsten. 

Naime, Ben je pre 19 godina njihovu veridbu hteo da učini nezaboravnom, te je opomoć potražio od poznatog dizajnera nakita Harija Vinstona, te je odabrao ružičasti dragulj. Bio je to vrlo neobičan izbor u to vreme, jer dijamanti u boji još uvek nisu bili popularni. 

Pročitajte i Kraj ljubavne romanse Dženifer Lopez - Kako je ostavljena Latino diva?

Gettyimages

 

Izveštavalo se da je prsten s grandioznim kamenom, obavijen belim dijamantima Ben platio 855 hiljada funti, a prema stučnjacima isti prsten danas vredi više od dva miliona funti. 

Komentari. (0)

Loading