Veza ubrzano napreduje: Ben Aflek upoznao blizance

Autor:

16.06.2021 19:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni su pre nekoliko dana u jednom restoranu u Malibuu kako razmenjuju nežnosti i strastveno se ljube pred pevačicinom decom i bivšim suprugom Markom Entonijem



Novog-starog partnera Dženifer Lopez očito su svi iz pevačicinog okruženja lako prihvatili. Nakon što je pre nekoliko dana proveo veče sa pevačicinom majkom u kazinu, Ben Aflek je bio na večeri sa njenom decom i njihovim ocem Markom Entonijem.

Pročitajte i Samo tri sata pre venčanja, okončali su ljubav! Dženifer Lopez zbog Bena Afleka spremna na neverovatan korak!

Getty Images/Kevin Winter

 

Mnoge je zanimalo kako trinaestogodišnji blizanci Maks i Eme gledaju na novog muškarca u maminom životu, posebno jer latino diva planira da se svi zajedno presele u Los Anđeles kako bi bila bliža Benu Afleku. A ako je verovati američkim medijima - sve protiče baš kako treba!

- Polako upoznaju Bena. Čini se da sve ide glatko. Vrlo je očigledno da je Dženifer ozbiljna s Benom. Nije dugo izgledala ovako srećno - rekao je za People izvor blizak porodici.

Pročitajte i KONAČNO! Poznat pravi razlog rastanka Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza!

 

Getty Images/Kevin Winter

 

Prilikom pomenute večere, na kojoj se par ljubio pred svima, Ben je navodno sve vreme razgovarao s Dženiferinom decom.

- Deluje kao da je Benu i deci vrlo prijatno kad su zajedno. Sve vreme su ćaskali. Ben je izgledao odlično, smeškao se i smejao. Naručili su mnogo hrane koju su potom podelili - otkrio je izvor.


Blizanci su navodno saglasni da je vreme za novi početak i nemaju ništa protiv preseljenja iz Majamija, dodaju mediji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading