Dženifer Garner zabranila Benu Afleku da viđa decu, a sve zbog Džej Lo!?

Autor:

06.06.2021 14:50

Foto:

Foto:

Ben Aflek i Dženifer Lopez potresli su svetsku javnost kada su obnovili kultnu romansu među njima. Međutim, ne gledaju svi tako blagonaklono na njihovu ljubav.



Vest o njihovom pomirenju šokirala je svetsku javnost, 17 godina nakon što su stavili tačku na ljubav latino diva i Ben Aflek (48) odlučili su ljubavi da daju još jednu šansu. Novinski stupci gotovo svakodnevno sadrže barem jednu vest o njima, a poslednje fotografije sa romantičnog odmora u Majamiju oduševile su brojne obožavaoce. Ipak, nisu svi dobro reagovali na novu - staru ljubav. 

Gettyimages

 

Naime, kako prenosi National Enquirer, Dženifer Garner (49), Benova bivša supruga sa kojom ima troje dece, ćerke Vajolet i Serafinu, te sina Samuela se žestoko protivi njegovoj novoj vezi, a koliko je ozbiljna u tome govore navodi kako je zabranila Dženifer Lopez da se približava njenoj deci.

- Džen je sve ovo s Džej Lo jako tužno jer je svesna koliko je Ben trenutno nestabilan i koliko mu zbunjujuže mora biti ovo obnavljanje stare ljubavi. Već neko vreme je izgubljen i to s evidi i iz ovakvih nepromišljenih i naglih odluka. No, kao i uvek, Ben ne želi ničiju pomoć pa će se i ovaj put opeći na svojoj koži, ali Džen je dosta - govori neimenovani izvor za spomenuti medij.

Pročitajte i Ben Aflek razočarao Anu de Armas - Glumica donela odluku koja je rastužila njihove obožavaoce!

Gettyimages

 

Zbog iskustva sa Benovo pređašnjom devojkom Anom de Armas, Dženifer Garner odlučila je da ovog puta njihovu decu ne uključuje u ljubavni život njihovog oca.

- Kada je Ben bio s Anom de Armas, Dženifer nije imala ništa protiv da ona bude uključena u živote njihovih troje mališana, prvenstveno jer je smatrala kako je ta veza ozbiljna i vodi ka zajedničkoj budućnosti. No, nakon njihovog rastanka, odlučila je da decu više ne želi da uvlači u očev ljubavni život pa je tako zabranila Benu da upoznaje decu s Džej Lo. Svesna je kako je ovo samo prolazna avantura i njenoj deci ne treba još jedna osoba koja će im se preko noći uvući u živote i jednako brzo otići iz njih - zaključio je izvor.

Pročitajte i Džej Lo i Ben Aflek ponovo zajedno

Gettyimages

 

Podsećanja radi, Dženifer Garner bila je u braku s Benom od 2005. do 2018. godine, a uprkos poprilično burnim napisima u medijima tokom njihovog razvoda, dvojac je ostao u prijateljskim odnosima, ponajviše zbog dece, koja ne bi smela da trpe zbog razvoda roditelja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading