Nestašna Džej Lo: Čime je to pevačica ugrozila brak bivšem?

Autor:

19.11.2016 20:05

Foto:

Foto:



Čini se da latinski pevač Mark Antoni (50) nikako ne može da zaboravi bivšu.

Kako pišu strani mediji, Dženifer Lopez (47) je vrlo verovatno krivac što se  Mark razvodi od Šenon De Lime (28) nakon dve godine braka.

Iako su se zanosna Džej Lo i Antoni zvaničnio razveli pre pet godina, i dalje su u više nego prijateljskim odnosima. Jedan od razloga je svakako i to što par ima dvoje dece – blizance Emu i Maksa, a osim toga ih spajaju i zajednički interesi. O tome koliko su u dobrim odnosima i nakon razvoda, govori i činjenica da su Dženifer i Mark postigli dogovor da međusobno ne plaćaju alimentaciju za njihovo dvoje zajedničke dece.

A budući da oboje dele latinsko poreklo, te nije čudo što su u nekoliko navrata i poslovno sarađivali. Ta "saradnja" je izgleda Marka koštala braka.

Tokom nastupa na Latinskom Gremiju, vatrena Dženifer je svom kolegi i bivšem suprugu uručila nagradu na pomalo nesvakidašnji način. Umesto uobičajenog poljupca u obraz, pop diva ga je strastveno poljubila u usta.

Ovo se nikako nije dopalo Šenon, koja već dugo nije zadovoljna u braku i muževljevim javnim razmenjivanjem nežnosti sa bivšom suprugom, te je odlučila da ga napusti.

Iako i Dženifer i Mark tvrde da se među njima ne odvija nikakva romansa, po svemu sudeći  im Šenon ne veruje. A ulje na vtaru doliva i činjenica da je pre par meseci seksi diva raskinula višegodišnju vezu sa plesačem Kasperom Smartom i trenutno je slobodna.

Relaxing weekend in NC with the Bears! Now it's back to work.

A photo posted by Beau Smart (@beaucaspersmart) on Apr 18, 2016 at 11:27am PDT

Pevač je ipak pokušao da ublaži ovu neprijatnu situaciju tako što je na društvenim mrežama postavljao fotografije brojnih poznatih ličnosti sa kojima se ljubi, ali male su šanse da ga to spase...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading