Samo tri sata pre venčanja, okončali su ljubav! Dženifer Lopez zbog Bena Afleka spremna na neverovatan korak!

Autor:

10.06.2021 17:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez i Ben Aflek spremni da otpočnu zajednički život



Da su Džej Lo i Ben Aflek ponovo par, preneli su svi svetski mediji, a romansu su čini se nastavili tačno tamo gde su pre 17 godina stali. Poznati par sada je spreman za ozbiljniji korak! Naime, Dženifer Lopez već razgleda škole u Los Anđelesu, kako bi se sa decom odselila u suncem okupan grad i otpočela zajednički život sa svojim voljenim.

Pročitajte i KONAČNO! Poznat pravi razlog rastanka Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza!

Profimedia

Osim što je sve više paparaco dokaza da su se Ben Aflek i Dženifer pomirili, svetski mediji tvrde, da je vreme za sledeći korak.

Pročitajte i Kao u dobra stara vremena - Ben Aflek i Džej Lo zagrljeni u noćnom provodu! (foto)

Getty Images

 

Iako su 2004. godine samo tri sata pred venčanje okončali svoju ljubav, šuška se da bi Ben i Dženifer sada mogli da stanu na ludi kamen, a činjenica da latino diva planira da svoju decu preseli u glumčevu vilu u Los Anđelesu govori u prilog tome, koliko je veza sada ozbiljna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sole

12.06.2021 09:15

Danima nas bombardujete budalastinama o JLo , kako bih rekla zena bez mnogo moralnih kvaliteta koja iz kreveta u krevet uz veliku medijsku pompu, kao da je to najnormalnija stvar, ali NAJGORE OD SVEGA je da ti niko ne pise o to dvoje sirote dece kakve traume za ceo zivot uz mamikinu promenu partnera ili je to sasvim normalno danas