Luksuz i bes: Par Benifer kupuje vilu od 165 miliona dolara (FOTO)

Autor:

13.04.2022 17:41

Foto:

Foto:

Ben Aflek i Dženifer Lopez kupuju vilu vrednu 165 miliona dolara



Pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen ponovni verenik nakon 18 godina Ben Aflek, kupuju svoj novi dom. Prethodna vila čija je vrednost bila 50 miliona dolara, propala je nakon inspekcije, a razlozi nisu poznati, tako da nedavno vereni par ponovo traži kuću i i spreman je da plati još više!

Pročitajte i: Dženifer Lopez izašla da primi nagradu, a Ben Aflek sve vreme dobaciovao

Getty Images

 

Ovog puta posetili su jednu od najskupljih nekretnina u Kaliforniji pod imenom The Manor. Ovu vilu je 1988. godine izgradio televizijski mega producent Aron Spellng i najveća je kuća u Los Anđelesu.

Otprilike je 1500 kvadratnih stopa veća od Bele kucće u Vašingtonu. Godine 2011. kupila ga je engleska naslednica Petra Eklston za 85 miliona dolara, koja je potrošila još 20 miliona dolara na preuređenje i renoviranje po svom ukusu. Pokušavala je da ga proda od 2016. za 200 miliona dolara, ali je od tada spustila cenu na 160 miliona dolara. Dženifer i Ben su obišli imanje i otišli ​​su veoma zadovoljni onim što su videli.

Pročitajte i: Još jedno nepogrešivo izdanje Latino dive - Kaput Dženifer Lopez poželećete u svom gardaroberu

profimedia

 

Ova nekretnina se nalazi na parceli od 4,6 hektara u Holmbi Hillsu, željenoj oblasti zlatnog trougla Los Anđelesa, zajedno sa obližnjim Bel-Erom i Beverli Hilsom. Vila ima 56.500 kvadratnih stopa, tačnije 5250 metara kvadratnih, i ima 123 sobe, uključijući 27 kupatila i 14 savaćih soba. Tu su i brojni sadržaji kao što su kuglana, bioskopska sala, kozmetički salon, biblioteka, brojne dnevne sobe. Postoje sobe za pakovanje poklona, sobe za sečenje cveća i potkrovlje veličine vile, bazen i spa centar, fontane, teniski teren u punoj veličini, plus 2 odvojena terena za motore.

Verujemo da će u uživati u ovolikolm luksuzu poznati par sa decom.


 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading