Visoka moda

Još jedno nepogrešivo izdanje Latino dive: Kaput Dženifer Lopez poželećete u svom gardaroberu

Autor:

25.01.2022 22:30

Foto:

Foto:

Stil Dženifer Lopez oduvek je bio predmet analiziranja i razgovora brojnih modnih kritičara širom sveta.



Latino diva Dženifer Lopez tokom svoje posete Sunset Plati pokazala je zavidan dnevni stajling. Naime, pevačica slavna pevačica i glumica navikla je svoje obožavaoce na ženstvene i zavodljive odevne kombinacije koje slave oblik ženskog tela, a ovog puta Džej Lo posegnula je za nešto ozbiljnijim stajlingom i pogodila je pravo u centar.

Pročitajte Oženi me: Misteriozi pogled Dženifer Lopez otkriva istinu

Instagram screenshot

 

Crno-crveni karirani kaput s crnom kožnom kragnom dominirao je stajlingom, a ispod njega se krila pomno osmišljena kombinacija. Bezvremenskim stajlingom vladala je slojevitost, pa je tako Lopezova ispod kaputa nosila klasičnu crnu majicu, idealan dodatak baš svakoj kombinaciji, a uparila ju se s plisiranom mini suknjom s karo detaljima koa se slagala s kaputom.

Svestranu modnu kombinaciju upotpunila je zlatnim minđušama i nežnim ogrlicama, kao i parom sunčanih naočara modnog brenda Isabel Marant. Uz to preko ramena nabacila je još neobjavljenu crnu kožnu verziju Coach prošivene torbe Studio.

Kada je reč o cipelata, Dženifer se ovog puta odlučila da odigra na sigurno, odabravši visoke, crne kožne čizme. Ovakav model, koji doseže do kolena, zaobljenih vrhova i četvrtastom potpeticom s vanvremenskom bojom zaista je nosiv godinama, bez obzira koji trendovi su trenutno popularni.

Pročitajte Sve joj boje dobro stoje: Dženifer Lopez velikom promenom oduševila sve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Usklađeni tonovi čiji monotoniju razbila dodatkom kaputa s crvenim detaljima i sukom u istom dezenu, koji su dali kombinaciji jednostavnu dozu elegancije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

23.12.2022 02:53

nista specijalno