NEOČEKIVANI OBRT

Ovo nije očekivala: Muž Tanje Savić odlukom iznenadio pevačicu

Autor:

07.06.2021 12:54

Foto:

Foto:

Suprug pevačica Tanje Savić, Dušan Jovančević iz Australije poručio da je podneo papire za razvod braka



Nakon jednogodišnje borbe za starateljstvo nad dvojicom sinova, pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević se razvode. Prvo je pevačica najavila okončanje braka a sada se Jovančević oglasio iz Australije, u koju je odveo sinove, navodno, bez pevačicinog znanja i poručio “razvodim se”. 

- Predao sam papire za razvod. Vreme je da se ovo završi. Kad dobijem potvrdu šaljem je. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila - rekao je Dušan za Blic.

Pročitaj i Nakon traumatičnog iskustva sa suprugom, Tanja Savić utehu je pronašla u ovom muškarcu?

Brak Tanje Savić je u žiži javnosti već duže vreme. Od odlaska u Australiju do prekida muzičke karijere zbog porodice, pa sve do borbe za starateljstvo nad decom, Tanja i Dušan su se konstanto prepucavali u medijima.

Instagram screenshot @tanja_savic_private

 

Ubrzo nagon izjave supruga, oglasila se pevačica koja tvrdi da je još pre godinu dana podnela zahtev za razvod braka od Dušana Jovančevića koji, kako ona kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila te je zbog toga povređen i menja priču.

Pročitaj i Košmarni period iza nje , Tanja Savić potvrdila srećne vesti: Konačno se sve završilo!

- Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: “Ja sam tebe ostavio, nisi ti mene”. Valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radim ovo što radim, da vraćam decu. Valjda ne može da podnese. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva - rekla je Tanja za Kurir.

 

 

Podsetimo, Dušan je pre više od godinu dana sinove Maksima i Đorđa odveo u Austaliju bez pevačicinog znanja. Tanja je alarmirala javnost, a po odluci suda deca će biti vraćena u Srbiju, ali pevačica nema starateljstvo, već će nadležni o tome odlučivati naknadno.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Magi

08.06.2021 22:21

Upropastio joj zivot.

Dragana N

12.06.2021 06:25

E to je u celoj prici najbitnije, ko je koga ostavio! Mislite ljudi na decu, oni najvise pate!

Ja

18.06.2021 01:52

Ja sam njega ostavila, a ne on mene..? Jel su ovi normalni? Ko da je bitno i koga uopšte interesuje ko je koga ostavio?! Bože, baci ciglu i budi precizan..

Rade

24.06.2021 01:09

Šta si mogla da očekuješ od ovakvog buzdovana 😎😎😎😎😎