Tanja Savić oštro demantovala pisanja medija: Nisam se pomirila s mužem, on ima poremećaj ličnosti!

Autor: Vanja Vladičić

08.12.2020 19:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, AtaimagesVest da se Tanja Savić pomirila sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem podigla je veliku prašinu u domaćim medijima. 

Naime, nakon što je Dušan njihovu decu odveo u Australiju bez prethodne konsultacije sa pevačicom ona je posegla za svim mogućim sredstvima kako bi svoje anđele vratila u svoj zagrljaj. Međutim, pojedini domaći mediji juče su preneli da su supružnici rešili sve nesuglasice, te da je na pomolu veliki preokret - pomirenje.

Pomenuta informacija izazvala je veliki revolt javnosti, koja je zdušno stala na Tanjinu stranu, te su zahtevali neku vrstu obrasloženja koje je pevačica dala na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

- Nisam se pomirila sa mužem, ljudi! Kako možemo da se pomirimo? On jedan dan jedno priča, drugi dan drugo. Ja sam vam rekla da on ima poremećaj ličnosti, stojim iza toga - tvrdi vidno uznemirena pevačica.

Pevačica je istakla da neko mora da bude najbolji psiholog ili doktor nauka kako bi 'funkcionisao sa takvim čovekom'.

- Jedan dan ovako, drugi dan onako. Jedan da mi daje da čujem decu, treći dan ne da - rekla je Tanja, te naglasila da će ovaj kao i sve ostale probleme vezane za ovaj slučaj rešiti sud.

- Moram samo da se strpim i da imam debele živce. Sud donosi odluku o svemu, ako drugačije ne možemo da se dogovorimo, kao civilizovani ljudi. Ne dam na sebe i to je to - zaključila je pevačica.

Dušan tvrdi - Naša ljubav i dalje je jaka!

Naime, nakon što je Tanja otkrila kako će provesti Novu godinu, njen suprug oglasio se za Objektiv.rs te poručio da je njihova ljubav jača o svega.

Pročitajte i Ljudi mi se volimo: Dušan i Tanja Savić potpuno obmanuli domaću javnost!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

- Pomirili som se zbog ljubavi i naše dece. Idalje smo zaljubljeni jedno u drugo kao i uvek! Ljubav između nas nikada nije prestala! Nemam objašnjenje za naše pomirenje jer nisam nešto upućen šta se tamo priča o nama zato što ne pratim i nikada me nije zanimalo, iskreno. Čujemo se svaki dan po dva puta. Svaka naša druga reč je 'Volim te' i 'nedostaješ mi ludo, beskrajno'. Ja joj to govorim a i ona meni - Rekao je Dušan pre nekoliko dana.

Ova izjava podigla je mnogo prašine, javnost i dalje nije sigurna šta je zapravo istina. Konačan rasplet situacija desiće se po okončanju najavljenog suđenja.