Nakon traumatičnog iskustva sa suprugom, Tanja Savić utehu je pronašla u ovom muškarcu?

Autor:

09.04.2021 21:45

Foto:

Foto:

Tanja Savić svakodnevno se suočava sa pretnjama svog supruga da neće dobiti konačnu bitku oko starateljstva nad decom. On na različite načine nastoji da joj uruši samopouzdanje, ali pevačica u takvim trenucima ima kome da se okrene i potraži utehu i pomoć



Nakon što joj je i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević priredio pravi pakao, kada je njeno najveće blago, njene sinove, odveo bez njenog znanja u Austarliju, pevačica konačno može da odahne, jer uskoro će sinove vratiti kući.

Ali da neće sve ići tako glatko, postalo je jasno kada je Dušan počeo svakodnevno da je uznemirava, govoreći joj, između ostalog, da je sinovi mrze i plašeći je da neće dobiti konačno starateljstvo nad njima.

Pročitajte i Košmarni period iza nje , Tanja Savić potvrdila srećne vesti - Konačno se sve završilo!

 

 

Dešava se prekretnica u životima dva mala dečaka kojima nije jasno šta se i zašto dešava. Sinovi Maksim i Đorđe gotovo godinu dana nisu imali prilike da zagrle svoju majku, videli su se samo putem video poziva i to u zakazano vreme. Pevačica je prošla kroz veoma težak period, ali je uvek verovala da će pravda pobediti. 

Ona je rekla da zna da će sinovima biti teško da prihvate novonastalu situaciju i da odrastaju bez oca, ali da nije problem u njoj.

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - izjavila  je pevačica.

Pre nego što joj je oteo decu, Dušan se postarao da pevačicu udalji od njene porodice. Tako da je Tanja u prethodnoj godini vodila dve bitke, kako onu da povrati decu, tako i onu da ponovo uspostavi odnos sa najbližima. 

Pročitajte i Suze Tanje Savić potresle Srbiju - Pevačica ovim rečima opisala svoju situaciju!

 

 

Ispostavilo se da je njeno preseljenje u rodni Radinac imalo pozitivan efekat, te da je pevačica u poznatom okruženju uspela da povrati snagu i osećaj sigurnosti i pripadanja, koij su joj sigurno falili nakon raspada porodice.

Po svemu sudeći, ona sada ima ogromnu podršku svog okruženja, a mnogi joj pomažu u svakodnevnim borbama.

Pored sestre Bilje i Brata Tomice, kao desna ruka sada joj je tu i brat Nemanja.

Pročitajte i Prekretnica u životima naslednika Tanje Savič - Život bez njega biće težak!

 

 

- U poslednje vreme sve je češće sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove - izjavila je Tanjina komšinica, prenosi Svet-Skandal.rs

- On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka - dodala je ona.

Prema navedenom izvoru, Tanja je veoma zabrinuta oko toga šta bi njen suprug mogao da uradi, plaši se da je decu ubedio da je ona loša majka, a ona je zbog neizvesnosti cele situacije išla kod psihologa kako bi se pripremila na dugo željeni susret.

Tanja je ranije objasnila kako je tekla procedura oko dobijanja dece.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju, jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - izjavila je Tanja za extrafm.hr.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading