Neizmerna sreća

Košmarni period iza nje , Tanja Savić potvrdila srećne vesti: Konačno se sve završilo!

Autor:

17.03.2021 21:55

Foto:

Foto:

Tanja Savić pravda je konačno zadovoljena. Nakon što joj je i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević priredio pravi pakao, kada je njeno najveće blago, njene sinove, odveo bez njenog znanja u Austarliju, pevačica konačno može da odahne!



Veliku borbu Tanja Savić vodila je poslednjih meseci za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom sa svojim, još uvek zakonitim suprugom, Dušanom Jovančevićem, koji je pre nešto više od godinu dana bez njenog znanja odveo njene naslednike u Australiju. Popularna pevačica sada može da odahne, jer kako kaže, spor je zvanično okončan, a pravda je - zadovoljena!

-  Konačno, konačno da se završilo to sve. Dobila sam sudski poziv da idem tamo da ih uzmem, hvala Bogu. Mislim da su svi srećni, posle svega - kao da su bili na iglama - otkrila je Tanja za "IDJTV".

Instagram screenshot

 

Ovaj poziv u njoj je probudio snažna, ali pomešana osećanja.

- Prvo sam bila u čudu. Svih ovih dana kada sam bila bez dece, sam bila kao čardak ni na nebu ni na zemlji. Nisam verovala prvo. Mislila sam da će ponovo biti prolongiranje, na šta sam navikla, pa sam to i očekivala. Međutim, zvala sam danima. Odluka da mi se deca vrate je bila doneta još 11., ali mi nismo imali nalog od suda, papir crno na belo. To smo konačno danas dobili, kao potvrdu da mogu da odem po decu i da ih uzmem - rekla je ona i dodala:

- Oni su prvo bili zbunjeni. Možete da pretpostavite šta je bilo ovih godinu dana kada nismo bili zajedno i kada ja nisam bila s njima. Bili su bez mene i nikako nisam mogla da utičem na njih. Čak su mi i pozivi bili zabranjeni. Srećni smo što ćemo da se vidimo, to je najbitnije.

Pročitajte i Suze Tanje Savić potresle Srbiju - Pevačica ovim rečima opisala svoju situaciju!

Pevačica je otkrila da sa suprugom Dušanom uopšte ne komunicira.

- Ne, ja uopšte nemam komunikaciju sa njim. Šta god da nas dvoje krenemo da razgovaramo to se završi nekom svađom. Ja sam donela tu odluku i kada zovem, samo tražim decu. Ne zanima me njegovo mišljenje, znam da je imao veliki uticaj na decu tokom ovih godinu dana. Ja sam u sebi imala tu nadu zato što samo mi znamo kako je nama kada smo mi zajedno. To nas je i držalo i vratilo jedno drugome. Sada jedva čekam da bukiram let i da idem - istakla je Tanja, čiji će sinovi majku zagrliti nakon godinu dana.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading