Nikolina Pišek o ljubavi i životu: Beograd i Zagreb su dve strane iste medalje

Autor: M G

30.08.2020 15:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA ImagesLepa Voditeljka Nikolina Pišek sa ćerkom Unom Sofijom veći deo godine provodi u Zagrebu, dok je ostatak vremena u Beogradu. Ali, ona ljubav prema ova dva grada ne deli po zemljama kojima pripadaju, već jednostavno smatra da su i Beograd i Zagreb dve strane iste medalje.

Nakon turbulentnog letovanja na kojem je doživela strašnu neprijatnost s porodicom, kada bivaju opljačkani i izbačeni iz vile koju su "papreno" platili Nikolina je nastavila odmor, vratila osmeh na lice i rešila da sve ružno ostavi za sobom. Za turbulencije koje joj se dešavaju, tvrdi, nije kriva.

https://www.instagram.com/p/CDt9JW9B1OE/

- Ako je moj život zaista turbulentan, tome onda nisam kriva ja. Zapravo sam mirna i staložena osoba koja ne voli prevelike ispade i incidente u javnosti. Ekscesne situacije. Veliki sam mirotvorac, pacifistički raspoložena i sklona sam mirnom rešavanju situacija. Ne uzrokujem ja turbulencije, trudim se da smirim sve moguće tenzije jer ne podnosim euforične ljude i one koji ne mogu imati kontrolu nad svojim emocijama, odnosno ispadima. To me veoma tera da se povučem ukoliko su takve situacije prisutne - izjavila je voditeljka u razgovoru za Blic.

Pročitajte: Nikolina Pišek: Imam divnu i zdravu porodicu, a to je najveći dobitak i sreća

Pošto sa ćerkom Unom Sofijom veći deo godine provodi u Zagrebu, dok je ostatak vremena u Beogradu, postavilo se i pitanje ljubavi prema ova dva grada.

- Nikada nisam rekla da volim više Zagreb od Beograda. Ova dva grada su dve strane jedne iste medalje. Imaju zajedničke nazivnike, a opet imaju različite karakteristike koje su deo njihovog šarma. Iako moram reći da je Beograd tu mnogo šarmantniji, razbarušeniji, životniji... Ali sve to što je sjajno čini ga i težim za život i odgajanje deteta. Da sam sama sebi jedina obaveza, ne bih se uopšte dvoumila jer bih se u Beogradu snašla kao riba u vodi, a Zagreb je malo mirniji i staloženiji.

Pročitajte: Nikolina Pišek: Neobična godina

- Nekako ozbiljniji, strukturnije bolje uređen i samim tim je dete malo lakše podići na noge u Zagrebu. Meni se bar tako čini. Biram u određenom trenutku gde ćemo stanovati, budući da imam taj benefit da mogu, jer imam adrese u oba grada. U Beogradu sam veoma toplo primljena i neverovatno mi je ugodno. U Zagrebu trenutno sređujemo stambeno pitanje te se moram baviti raznim majstorima i upogoniti celu stvar da ta priča dobije nekakav oblik što pre - poručuje Nikolina.

https://www.instagram.com/p/CDjUAzyB6WN/

M G

Autor