Nikolina Pišek: Vidojevo strastveno gomilanje stvari najčešći je razlog svađa!

Autor:

16.10.2020 18:45

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:Ata Images/Instagram

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:Ata Images/InstagramNikolina Ristović otkrila je zbog čega je njena porodica posebna, te otkrila da je ona kućni tip u njenoj porodici.

Celu porodicu 44-godišnje Nikoline Ristović nemoguće je uhvatiti na okupu. 42-godišnji suprug Vidoje zbog posla mnogo vremena provodi u našem glavnom gradu Beogradu, starija ćerka 23-godišnja Hana u Edinburgu studira medicinu, a Nikolina je zbog modne linije koju priprema za decu trenutno poslom vezana za Zagreb. Na kolekciji marljivo radi dok njihova ćerka petogodišnja Una Sofija vreme provodi u vrtiću.

U njihovom domu u centru Zagreba pogled seže sve do čuvene Katedrale, a teško je neprimetiti koliko Vidoje voli da u svom posedu ima predmete kojima se divi.

Njegovo strastveno gomilanje stvari najčešći je razlog bračnih svađa!

Nikolina je naime, zbog toga zabranila suprugu da učestvuje u uređivanju njihovog novog doma.

- Kuća se nalazi u severnom delu Zagreba. Naročito se veselim velikom dvorištu i kupatilima kojih nikada nije dosta. Biće to naš mali raj. Vidoje ima poverenje u mene što se tiče uređivanja, može da mi da sugestiju, ali nema pravo da utiče na odluku. Ja sam vrlo praktična i prostor mora da bude funkcionalan, a onda estetika proizilazi iz funkcije, što je njemu potpuno strano. - počinje razgovor Nikolina, koja i na drugim poljima voli da drži stvari pod svojom kontrolom.

Nikolina Pišek o ljubavi i životu: Beograd i Zagreb su dve strane iste medalje 

- Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli da unosi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije koje ja moram da kontrolišem, da ne bi nastala potpuna anarhija. - Objašnja Nikolina za hrvatske medije.

No, ona nije stroga samo prema svom suprugu, već je takođe i strožiji deo roditeljskog para. Vidoje je sklon popuštanju, ume da popusti ćerki, ali i nesporazume rešava poklonima čemu se Nikolina posebno protivi. Za ćerke kaže da su svojeglave i svoje, te da uvek idu kontra od nje, zato se već sada priprema za najuzbudljiviji period svakog roditelja - period kada postanu tinejdžeri.

Nikolina Pišek: Izbacili su nas iz vile, a muža su mi uhapsili! (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Oct 14, 2020 at 5:05am PDT