Nikolina Pišek: Imam divnu i zdravu porodicu, a to je najveći dobitak i sreća

Autor:

16.05.2018 20:38

Foto:

Foto:



Posle jednoipogodišnje pauze, Nikolina Pišek ponovo se vratila na male ekrane.

Atraktivna hrvatska voditeljka udružiće snage sa srpskim kolegom Ivanom Bauerom i zajedno će voditi novi kviz "Soba sreće".

Nikolina Pišek: Jedna svećica za slavljenicu (foto)

Nikolina do sada nije vodila sličnu emisiju, a priznaje da nije srećne ruke kada su ove igre u pitanju. Ipak, priznaje da je srećna žena, jer je sreća za nju zdravlje, porodica i prijatelji.

- Zasad sam vrlo srećna. Imam divnu i zdravu porodicu i mislim da je to najveći dobitak. I divne i zdrave prijatelje. A znala sam ponekad da dobijem i na ruletu, iako sam potpuni diletant u igrama na sreću. Jednom sam dobila vazu na tomboli. Na lotou nikada nisam ništa dobila - kaže Pišekova za Blic i otkrila da li ima tremu, jer se nakon pauze vraća snimanjima.

Nikolina Pišek: Remek-dela male mamine umetnice (foto)

- Pa uvek ima malo treme... Malo treme te drži sa dovoljnom količinom adrenalina da posao odradiš poletno i koncentrisano. Previše treme je raspad sistema. Izostanak treme je potpuna rutina iliti trenutak da razmisliš o tome da možda ipak radis nešto drugo. Tako da količina treme nema bas mnogo veze s pauzama. Ona je znak da poštuješ zadatak, a da opet imaš dobru ekipu koja ti daje vetar u leđa - iskrena je ona.

Lepa voditeljka tokom medijske pauze posvetila se porodici, najviše troipogodišnjoj ćerkici Uni Sofiji koju je dobila u braku sa beogradskim biznismenom Vidojem Ristovićem, a otkriva da je razvila i modni brend.

Nikolina Pišek: Neobična godina

-Kreiram sa jednim prijateljem iz Zagreba i polako unapređujemo posao, ali ne bih se usudila da se nazovem dizajnerom. Još učim i otkrivam koliko ne znam, pogotovo kada je u pitanju proces proizvodnje odeće - rekla je Nikolina za Alo.