Jelena Veljača je ovim poljupcem potvrdila tračeve - on jeste njen novi dečko! (foto)

Autor:

20.09.2020 12:34

Foto:

Foto: 

Jelena Veljača, glumica, producentkinja, scenaristkinja i aktivistkinja već je neko vreme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar- Kitarović. Ali, sve do sada čitava priča je bila na nivou trača... 

- Nije istina, ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damir Urban, srećan rođendan - napisala je glumica Jelena Veljača ispod prve zajedničke fotografije s novim dečkom Vitom Turšićem na svom Instagramu. Na ovaj način je potvrdila vezu s bivšim savetnikom bivše predsednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ispod su se zaređali komentari podrške Ive Radić, Luke Nižetića i supruge Damira Urbana Milice.

"Živela ljubav", "Tako", "Aaaa!" , samo su neki od komentara koji su ostavili gore spomenuti, a fanovi su nastavili da nižu čestitke novopečenom paru.

https://www.instagram.com/p/CFVRxLTj2IF/

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podkasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje dece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednbički da se brinu o deci, ali o tome ne želi da govori. Za vecernji.hr je potvdrio tek da je zaljubljen i u srećnoj vezi s Jelenom Veljačom.

Pročitajte: Jelena Veljača: Život u Beogradu meni i Leni savršeno prija

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podkastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - rekao je Turšić, koji je trenutno direktor u kompaniji IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.  

https://www.instagram.com/p/CFVMy19DOLC/

Vito je inače, pre nego što je bio savetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio i savetnik i Ive Josipovića. U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor kompanije Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.

Pročitajte: Da li će upravo on vratiti osmeh na lice atraktivnoj glumici Jeleni Veljači?

Ljubavni život Jelene Veljače često dobija pažnju u medijima. Ona je još u martu ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  uprkos tome je s ćerkom neko vreme posle zemljotresa živela kod tada već bivšeg dečka, kao i kod prijateljice Ive Radić.

https://www.instagram.com/p/CE_W83fjSxu/

M G

Autor