Jelena Veljača ponovo je srećna u ljubavi: Ovo je njen novi partner (foto)


Ljubavni život Jelene Veljače oduvek je zanimljiv javnosti.

Glumica je do nedavno, zbog poslovnih obaveza, boravila u Srbiji sa svojom trogodišnjom ćerkicom Lenom, koju je dobila u braku sa glumcem Draženom Čučekom.

Od kako su se pre godinu i po dana njih dvoje razveli, Jelena se nije pojavljivala u društvu jače polovine za koju bi moglo da se kaže da je njena nova ljubav. Ali i to se promenilo.

Lepa hrvatska glumica je sada navodno u vezi sa Ivanom Galom, koji je direktor prodaje u jednoj velikoj tamošnjoj televiziji.

Jelena je Ivanu putem Instagrama čestitala rođendan, a to je samo pojačalo sumnje da su njih dvoje u vezi.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#tbt to one day when we wore almost the same shirts for no reason apart telepathy happy birthday to this guy who makes life feel like walk in the park, I had no idea they make them like that 🥳❤️🖤🎂

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана

– Sećanje na dan kad smo bez posebnog razloga, osim telepatije, obukli gotovo iste košulje. Srećan rođendan čoveku uz kog sam spoznala lakoću života. Nisam znala da takvi postoje – napisala je Jelena, a čestitkama su se pridružili i brojni njeni prijatelji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана

Podsećamo, pre nekoliko dana Jelena je za hrvatski Story prokomentarisala svoju novu “vezu”.

– Što se tiče insinuacija koje su se o našem odnosu provlačile u medijima, pozvaću se na peti amandman, iako sam u tom slučaju strankinja. Ne zato što u vezi s Ivanom želim nešto skrivati, nego zato što znam da je njemu to važno – rekla je glumica i odgovorila na pitanje da li će ikada naći muškarca koji joj potpuno odgovara:

– Ne znam zašto mislite da ga nisam pronašla. I da me taj odnos već nije promenio.

Autor: gloria.rs
Foto: Dalibor Danilović, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi