Milica Todorović najzad otkrila razlog raskida s Petrom Strugarom?

Autor:

15.10.2020 17:06

Foto:

Foto:



Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar raskinuli su višemesečnu vezu za koju su svi mislili da će trajati, jer su se pronašli jedno u drugome.

Ipak, kako je krenula pandemija, tako je došao i kraj ljubavi između lepe pevačice i zgodnog glumca. O pravim razlozima koji su doveli do kraha njihove ljubavi nisu želeli da govore za javnost, te se sve svodilo na spekulacije tabloida.

Petar Strugar se samo jednom oglasio nakon njihovog raskida:

- Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme - otkrio je Strugar za “Gloriju".

Uspeli su u nameri da raskid prođe bez ružnih reči i razvlačenja po stranicama žute štampe, ali nisu pali u potpunosti u zaborav.

Milica Todorović je jednom objavom na društvenim mrežama ponovo sve zaintrigirala.

- Nađite osobu koja će vam posvetiti svoje vreme, a ne pauze - piše u njenoj objavi na Instagramu. Da li su ove reči samo deo razmišljanja na temu veze i ljubavi ili su upućene baš Petru, nije otkrila. Ali, domaća štampa je već krenula u istraživanje, a svi oni koji i dalje veruju u obnovu romanse između njih dobili su tračak nade.

Da li i vi mislite da postoji šansa da Milica i Petar budu ponovo zajedno?

M G

Autor