Svečanost u domu Živojinovića - Aleksandra Prijović slavi 25. rođendan!

Autor:

22.09.2020 13:35

Foto:

Foto:



Za popularnu mladu pevačicu 22. septembar predstavlja poseban dan.

Naime Aleksandra Prijović došla je na svet na današnji dan pre tačno 25. godina, sada davne 1995. u Somboru. Odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli. Svog detinjstva kako kaže vrlo rado se priseća, vreme kada su svi živeli u miru i skladu, bez mržnje i predrasuda.

- Rođena sam u Somboru, ali sam se odmah po rođenju preselila u Hrvatsku. Imala sam baš lepo detinjstvo. Družila sam se i sa Srbima i sa Hrvatima. Nikada nisam, kao ni moji vršnjaci, pravila razliku ko je Srbin, a ko Hrvat. Učili su me da smo svi isti. Valjda je bitno kakav je ko čovek, a ne koje je nacionalnosti. Kao devojčica, redovno sam odlazila kod bake Bose, deke Đure i tate Nedeljka u Srbiju u selo Bajša, koje se nalazi pored Bačke Topole - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 27, 2020 at 10:59am PDT

Od malih nogu pokazivala je raskošan talenat za pevanje. Nastupala je na školskim priredbama i društvenim događajima, a već sa trinaest godina snimila je prve pesme Majko i Boli svaka tvoja reč. Ipak pevačica ističe da je zbog strasti prema muzici zapostavila školu, pa je stigla tek do trećeg razreda srednje škole redovnim putem jer je život odveo na drugu stranu.

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu - rekla je pevačica svojevremeno za Hit Informer.

Aleksandra Prijović u čizmama koje su apsolutni hit ove sezone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jul 27, 2020 at 9:57am PDT

Mlada i Ambiciozna pevačica ističe da ju je sramota, ali veruje da školovanje nije presudno.

- Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu. Prosto me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pevača, ne samo kod nas već i u svetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspeti u životu - zaključila je ona.

Povodom njenog rođendana obožavatelji poznate mlade pevačice poslali su joj nebrojeno čestitki, a pevačica je na interestana način odlučila da odgovori.

- Hvala vam divni ljudi. - Poručila je pevačica dok je pokazivala brojne čestitke na Instagramu.

Njen muž najstariji sin Lepe Brene, Filip Živojinović još uvek se nije javno oglasio povodom rođendana njegove prelepe supruge, ipak ona je na svom Instagram profilu podelila snimak predivnog buketa na kom se zahvalila upravo Filipu.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena prkose stereotipu: Svekrva i snaja savršeno modno usklađene

Među prvima Aleksandri je rođendan čestitala i njena svekrva, popularna folk pevačica Lepa Brena, koja je okačila njihovu zajedničku fotografiju na društvene mreže uz kratku, ali iskrenu čestitku.

- Sretan rođendan. Da te uvek prate ljubav, hrabrost i podrška. - poručila je Brena mladoj koleginici.

Aleksandra Prijović: Prvo pozovem mamu kad mi se nešto dešava!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 21, 2020 at 11:19pm PDT

Prijovićka je odlučila da na sebi poseban datum objavi i novu hit pesmu 'Legitimno'.

Nova pesma Aleksandre Prijović 'Legitinmo' premijerno je prikazana na muzičkim platformama upravo za njen rođendan.

Pesma podseća na neke ranije folk izvedbe melodijom, ipak prošarana je modernim tonovima koji daju neki sasvim novi zvuk. Pesma govori o povređenoj ženi koja veruje da njen bivši partner i pored nove partnerke i dalje gaji osećanja prema njoj, celu priču Prijovićka je upotpunila savršenim spotom, te svojim besprekornim stajlingom i neverovatnom figurom.

Aleksandra Prijović: Saveti Vuka Kostića – zlata vredni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Sep 15, 2020 at 1:35am PDT

Želimo joj puno uspeha sa novom numerom, te ne sumnjamo da će vrlo brzo postati apsolutni hit, te se pridružujemo brojnim čestitkama, Aleksandra srećan ti rođendan, sve najbolje želi ti magazin Gloria!