Sve je odisalo luksuzom: Lepa Brena proslavila je jubilarni rođendan kako dolikuje zvezdi poput nje!

Autor:

21.10.2020 13:20

Foto:

Foto:



Lepa Brena svoj jubilarni 60. rođendan proslavila je u uskom krugu svojih najbližih ljudi.

Brena je rođendan proslavila kako dolikuje jednoj divi poput nje. Napunila je jubilarnih šezdeset godina, a rođendan je obeležila u društvu najbližih članova porodice i prijatelja. Sve je počelo u porodičnom domu Živojinovića, ručkom, slavilo se i nazdravljalo u Brenino ime. Porodica je bila u punom sastavu, a Brena je uživala u pažnji i ljubavi koju je svakako zaslužila.

- Rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u domu, uz ručak, nazdravili smo šampanjac. Godine su za mene samo brojka. Htela sam da za 60. rođendan svoju porodicu odvedem na jedno egzotično putovanje, ali zbog korone virusa odlučili smo da ostanemo i da se ovako družimo svi. - Ispričala je Brena za 'Kurir'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Živojinović (@bobazivojinovic) on Oct 20, 2020 at 9:30am PDT

Slavlje se kasnije nastavilo u jednom od restorana Filipa Živojinovića, a da sve bude na svom mestu pobrinuo se Brenin voljeni suprug Boba. Ceo ambijent odisao je luksuzom, a dekoracija je bila zlatnih tonova. Lepa Brena rođendan je proslavila u ambijentu dostojnom svetske dive.

Odiseja ljubavi: Lepa Brena predstavila novi spot i pesmu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Živojinović (@bobazivojinovic) on Oct 20, 2020 at 9:28am PDT

Rođendanu su prisustvovali Brenini najbliži prijatelji i saradnici, a najveseliji su svakako bili članovi porodice. Brenine snahe trudile su se da zabaleže svaki momenat, a Brena se nije odvajala od svog supruga, sa kojim je u jednom trenutku i zaplesala.

Sandra je na svom Instagramu čak i podelila fotografiju sa budućom svekrvom.

Lepa Brena danas slavi 59. rođendan, čestitke se samo nižu 

Vrhunac večeri, ujedno i najlepši momenat zabeležila je Aleksandra. Kada su se svetla ugasila, stigla je torta, a Brena je uz rođendansku želju ugasila svećice.

Brena je tako zakoračila u sedmu deceniju života, a mi se pridružujemo brojnim čestitkama, te joj želimo da uvek bude ovako nasmejana i srećna, okružena ljubavlju svojih najmilijih.