Aleksandra Prijović: Prvo pozovem mamu kad mi se nešto dešava!


Da je odnos između majki i ćerki poseban, dokazuje i pevačica Aleksandra Prijović. Ona je već govorila koliko se njena majka Borka žrtvovala kako bi ona mogla da se takmiči u Zvezdama Granda, te da se trudila da joj uvek sve obezbedi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💘❤💓bokica💔🖤💋 (@borkamihajlovic1974) on


-Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne… Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene”, rekla je Prijovićka nedavno a sada i otkrila da je upravo majka njen najbolji prijatelj.

 -Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – rekla je Aleksandra za Blic i potkrila i da sa majkom njenog supruga Filipa ima sjajan odnos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on


– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni – rekla je pevačica.

Autor: Gloria.rs
Foto: Ata/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi