Jelena Karleuša

Pokazala više nego što je htela: U izazovnom izdanju dovela atmosferu do usijanja

Autor:

09.10.2022 13:30

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše iznenadio sve



Poznata pevačica Jelena Karleuša za svaki svoj nastup brižljivo i sa puno pažnje osmisli svaki svoj outfit, koji se publici čini neverovatnijim od prethodnog. I taman kada publika i pratioci pomisle da više ne može da ih iznenadi svojom ekstravagantnošću i minimalizmom koji uklapa sa neobičnim materijalima i aksesoarima, ona još jednom pokaže da je mag kada su u pitanju scenska garderoba i izgled. Jelena je u prethodnim danimavimala nastupe u austrijskoj preostonici. Dok su klubovi bili popunjeni do poslednjeg mesta, čekajući da se Jelena pojavi, ona je kao i uvek bila misteriozna, pa je tako na prvi nastup došla u kombinaciji koja podseća na modni stil koji se nosio krajem 90-ih i početkom 2000-ih, sa izuzetkom što je haljina obogaćena i oplemenjena ljubičastom bojom sa kapuljačom i dubokim čizmama. Svoju kombinaciju je začinila dugim rukavima koji su imali formu rukavica i velikim crnim naočarima za sunce, baš kakve su se nosile s' kraja prošlog veka.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pročitajte Ko će koga da ogrebe - Pokazala s kim deli krevet

 

Osim što je svojim hitovima dovela atmosferu do usijanja, ona se družila sa publikom na jedan malo drugačiji način, držeći se za ruku sa jednim obožavateljem iz prvog reda, dok su svi u glas pevali poznate stihove. Tokom letnjih nastupa i kulturnih manifestacija na kojima je održala svoje koncerte, ona je pokazala da kada su njeni nastupi u pitanju sve bude isplanirano do tančina. Tako je bilo i na nastupu u Beču za koji je ponela kombinezon u boji mesa, koji je bio oivičen crnim trakama, predstavljajući linije u formi haltera, čarapa i donjeg rublja.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Jelena Karleuša je neko ko od početka svoje muzičke karijere intrigira svojim izgledom, uvek pomerajući granice u načinu na koji izgleda, kako i na koji način je osmišljena scena, koreografije, plesači i plesačice koji su uglavnom obučeni jako slično kao i ona. Praveći jedan sklad na sceni i kompletnu vizuelnu sliku, pravi performans i šou. U nekoliko prilika, poznata pevačica  je izjavila da ono što nosi na svojim nastupima i koncertima, nije ono što predstavlja nju u privatnom životu i da su to dve zasebne osobe. Nastavljajući da scena i muzika koja ona izvodi zahtevaju posebnu scensku garderobu i izgled.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading