Jelena Karleuša

Ko će koga da ogrebe: Pokazala s kim deli krevet

Autor:

03.10.2022 18:50

Foto:

Foto:

Nova ljubav Jelene Karleuše iznenadila sve



Nova ljubav pevačice Jelene Karleuše iznenadila je sve. Iako je poznato da je Jelena neko ko mnogo voli životinje, zalaže se i bori za njihova prava, nedavno je udomila malog psa i pružila mu siguran i topao dom. Njenom nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram, obradovala je sve njene pratioce, pogotovo muškog dela populacije, otkrivši da joj ovih dana društvo pravi beli mačor, kojeg je na objavi mazila, uz opis: "Sa ovom mačorčinom spavam".

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pročitajte Pokazala više nego što je htela - trake kao novi modni trend

 

Od kako su ove godine zvanično stavili tačku na 14 godina dug brak, Jelena je u saopštenju na svom Instagram nalogu napisala da su se oko starateljstva nad njihovim  ćerkama Atinom i Nikom, Duško i ona dogovorili da će pripasti njoj, kao i da su rasporedili zajedničku imovinu. Jelena sa svojim naslednicama živi u porodičnom domu na Dedinju, koji je nedavno renovirala. Kompleks je ranije pripadao fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji su je Jelena i Duško kupili 2018. godine. 

Poznata kao neko ko od svojih muzičkih početaka brižljivo vodi računa o tome kako izgleda, posebno kada su njeni nastupi u pitanju, tako je i za nastup koji je nedavno održala u Novom Sadu, oduševila sve prisutne, pojavivši se u modnoj kombinaciji koja je oduševila sve, ali ujedno i podsetila na modni trend koji je ove godine modna kuća Valentino postavila u prvi plan, a to je popularna pink boja, koja se vratila na velika vrata. Poznata pevačica je za pomenuti nastup izabrala roze top, rukavice, kostim u vidu pantalona i kratke suknje i cipela sa vrtoglavo visokom štiklom i platformom, Celokupan izgled u kombinaciji sa njenom platinsato plavom kosom koja je bila puštena podsetio je na najpoznatiju lutku - Barbiku.

Jelena je tom prilikom uz opis fotografije napisala: "Barbie želi da budem ja".

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading