Jelena Karleuša

Vatrena i izazovna: U oskudnom Halloween kostimu zapalila sve

Autor:

31.10.2022 15:00

Foto:

Foto:

Kostim Jelene Karleuše iznenadio sve



Pevačica Jelena Karleuša je dama koja je poznata po tome što godinama unazad svoju publiku i pratioce iznenađuje, ali i oduševljava toaletama, ali i kostimima koje nosi na svojim nastupima. Trudeći se da kada je scena u pitanju uvek bude drugačija i originalna, pa je tako uradila i ovoga puta. Jelena je u susret jednom od poznatih praznika i tradicionalnog maskiranja, svoje partioce na društvenoj mreži Instagram obradovala, ali i iznenadila ovogodišnjim kostimom koji je bio u znaku Satane. Poznata pevačica je pozirala dok je na sebi imala samo rep i rogove, dok je ostatak kože bio obojen u crveno, a ceo izgled je upotpunila crvenim, lakovanim čizmama preko kolena.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

 

Pročitajte Pokazala delić svog doma, pa iznenadila šta gaji u dvorištu

 

Jelena je u opisu fotografije kratko i jasno napisala: "Happy Halloween", čestitajući praznik, dok su se u u nastavku nizali komentari na račun njenog izgleda, kostima i celokupne ideje, kao što su: "Nisam videla ženu s dvoje djece tako lijepu i zgodnu", "Duško ne zna šta je izgubio", "Ženo koliko si lijepa. Boginjo", "Viva la diva", "Premoćno. Prebrutalno. Obožaaaavaaammm alo!!!", "Žena mačka", "Ludilo", "Divna" i mnogi drugi. Dok je na drugoj fotografiji napisala "Karlyween" stavljajući emotikon pehara. Jelena je u više navrata isticala da scena i šoubiznis zahtevaju drugačiju garderobu i izgled i da Jelena sa scene nije ista kao ona Jelena privatno. Kao i da njena muzika i pesme od nje zahtevaju drugačiji i originalan pristu kostimima i scenskoj garderobi, kako bi svojim slušaocima priredila celokupan doživljaj i performans koji podrazumeva muzičko-vizuelni spektakl.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pa, se tako i tokom leta koje je za nama na koncertima i nastupima, ali i kulturnim manifestacijama, Jelena trudila da odabirom materijala, kroja i boja donese futuristički momenat na scenu, postavljajući trendove kada su boje i printovi u pitanju, koje su kasnije preuzele i neke od svetskih zvezda kao što je Kim Kardašijan koja se fotografisala u leoprad printu i sa mačkom u rukama nekoliko nedelja nakon poznate pevačice. Jelena je neko ko od svojih početaka pomera granice kada je moda i scenska garderoba u pitanju, a to traje i nakon skoro 30 godina karijere, evoluirajući u sve zahtevnije, neobičnije i izazovnije modele koja ona ume neretko da ponese za različite prilike i nastupe.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

15.01.2023 22:15

Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj