Jelena Karleuša

Jelena Karleuša ima novu frizuru, podmlađuje barem 10 godina, kakva promena (foto)

Autor:

24.11.2023 15:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Frizura Jelene Karleuše joj savršeno pristajeJelena Karleuša od kada se pojavila na javnoj sceni izgleda besprekorno, a o njenim stajlinzima i imidžu uvek se govori u superlativu jer svetsku modu donosi na naše podneblje.

Pored toga što se uvek trudi da bude inovativna kada je garderoba u pitanju, pop diva često menja i frizure. Tako je i sada odlučila da napravi malu promenu, a nova frizura Jelene Karleuše oduševila je sve.

Ata Images

 

Pop diva je ostala verna svojoj plavoj boji, ali je kosu ošišala stepenasto, te joj frizura sada izgleda kao i sa početka karijere.

Jelenina kosa sada deluje bujno i gusto, a nova nijansa je potpuni hit ove jeseni te se mnoge poznate dame odlučuju za što svetlije plave tonove.

Frizura Jelene Karleuše napravila je opšti haos na društvenim mrežama

Iako je Jelenina duga kosa najčešće ispeglane i ofarbana u plavo, imali smo priliku da je vidimo i sa roze, ali i tirkiznom kosom, ošišanu na paž, s kosom do butina, ošišanu do glave…

Instagram

 

Pored brojnih pratilaca na Instagramu, Jelenin novi izgled prokomentarisala je i holivudska diva Karmen Elektra.

Pročitajte Jelena Karleuša u crnoj balskoj haljini, lice u prvom planu (foto)

– Moja ženska simpatija – napisala je Karmen.

Nema sumnje da nova frizura Jelene Karleuše pevačici savršeno pristaje, a verujemo da će ona biti primer mnogim damama da se odluče da se ošišaju isto ili makar slično ove jeseni.

Ova frizura po mišljenju mnogih stručnjaka ženu podmladi, te eto još jednog razloga za promene.

Komentari. (1)

Loading