Milena Radulović

Ovo je nova Milena Radulović! Modernom frizurom pobrala brojne komplimente (foto)

Autor:

19.11.2023 10:01

Foto:

Foto:

Nova frizura Milene RadulovićMilena Radulović godinama neguje prirodan izgled zbog čega često dobija pohvalne komentare kako od žena, tako i od suprotnog pola.

Iako već neko vreme nosi bob frizuru koja se brzo i lako stilizuje, slavna glumica rešila je da malo osveži izgled, a nova frizura Milene Radulović oduševila je njene pratioce na Instagramu. 

Instagram

 

Naime, ona sada ima mahagoni paž i ravne šiške koje brišu godine sa lica. Nova frizura Milene Radulović je veoma popularna ove sezone, a sudeći po komentarima, brojne dame su rešene da je isprobaju.

Pročitajte Ljubav se više ne krije - Ovo je novi dečko Milene Radulović, svima dobro poznat (foto)

„Ova frizura je idealna za kopiranje”, „Savršeno pristaje, a Milenu čini mlađom”, „Vreme je za promene”, samo su neki od komentara. 

Frizura Milene Radulović - da ili ne? 

Bob frizura bez sumnje spada u vanvremenske hairstyle trendove. Iako se menja dužina kose i način stilizovanja, uvek možemo računati da će naša frizura biti moderna.

Ova frizura pravi je izbor za svaku priliku, savršene dužine ako želite da podignete kosu u ljupki rep, a lako se stilizuje čak i ako niste vešti sa fenom i presom.

Instagram

 

Opcije sa šiškama vrlo su poželjne jer takav stil podmlađuje, a ujedno čini da kosa deluje bogatije i bujnije.

Pročitajte Briše godine s lica - Neda Ukraden ima novu frizuru, kakvo osveženje (foto)

Ipak, frizura Milene Radulović ne stoji svakome, pa pre odlaska u salon treba da uzmete u obzir oblik lica kako biste bili sigurni da se kasnije nećete pokajati. 

Komentari. (0)

Loading