Aleksandra Radović

Mala, ali efektna promena: Nova frizura Aleksandre Radović je stvorena za kopiranje, ali ovo morate znati (foto)

Autor:

26.10.2023 18:02

Foto:

Foto:

Nova frizura Aleksandre Radović briše godine s lica



Aleksandra Radović godinama slovi za jednu od najboljih, ali i najlepših pevačica. Na društvenoj mreži ima veliki broj pratilaca, pa nije čudo što je njena nova frizura privukla nezapamćenu pažnju javnosti. 

Iako retko eksperimentiše sa kosom, pevačica nije odolela trendu, a nova frizura Aleksandre Radović ne samo da je moderna već i briše godine s lica.

Ata Images

 

Ona je, naime, rešila da skrati šiške, a nova frizura Aleksandre Radović inspirisala je dame širom regiona koje već neko vreme razmišljaju o promeni. 

Nova frizura Aleksandre Radović oduševila dame širom regiona

Međutim, pre nego što promenite frizuru ne zaboravite da se konsultujete sa frizerom. Osim toga, na Instagramu i Tiktoku postoje realistični filteri pomoću kojih možete videti kako bi frizura Aleksandre Radović stajala vama. Ako, na primer, imate relativno malo čelo, nije sigurno da ćete izgledati dobro sa  novom frizurom.

Ata Images

 

Mesečna poseta frizeru je obavezna!

Krajeve kose treba ošišati svakih nekoliko meseci, a ponekad je sasvim dovoljno i na pola godine, dok šiške to teško podnose jer, ako izrastu predugačke, ometaće vas u svakodnevnom životu.

Pretpostavite da morate da idete na šišanje svakih tri do pet nedelja. Naravno, možete naučiti i da sami šišate šiške, ali budite veoma oprezni!

Pročitajte Godine čine svoje - Lice Aleksandre Radović svi komentarišu, uslikana na plaži (foto)

Ukoliko vam dosade ili se umorite od njihovog stilizovanja, morate uzeti u obzir dugačak period njihovog rasta. U zavisnosti od vrste šiški, promena frizure može biti prilično naporna.

Može čak potrajati mesecima, a u tom periodu moraćete da ih "kačite" na različite načine kako vam ne bi upadale u oči i ometale svakodnevno funkcionisanje.

engin akyurt pexls

 

Lako se maste

Pošto šiške dodiruju čelo, koje prirodno proizvodi sebum tokom dana, da ne pominjemo kontinuirano nanošenje hidratantne kreme i kreme za sunčanje, lako se maste.

Pročitajte Posle duže vremena odlučila se za promenu - Nataša Bekvalac sa ovom frizurom izgleda 15 godina mlađe

Iako dodavanje suvog šampona može mnogo da pomogne, gotovo je neizbežno da jutro počinjemo pranjem šiški. Da ne pominjemo da šiške nisu poznate po tome što se same lepo osuše i oblikuju, pa moramo da vodimo računa i o njihovom stilizovanju.

Sve ovo će svakako dodati 10 do 15 minuta vašoj jutarnjoj rutini, prenosi Maireclaire.rs.

Komentari. (0)

Loading