Jelena Karleuša

Posebna veza: Neobičnim potezom poznata pevačica iznenadila sve

Autor:

21.10.2022 14:00

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša oduševila sve na modnoj reviji



Poznata pevačica Jelena Karleuša je svojim nedavnim objavama i performansom koji je priredila svim gledaocima na reviji Steven Madden-a koja je održana u Novom Sadu oduševila je sve prisutne. Poznata kao neko ko oduvek pomera granice i uvek ide korak dalje kako u odevnim kombinacijama, tako i na sceni, ni ovoga puta nije razočarala publiku. Performans je otvorila kada je izašla iz bele cipele, odevena u uzak kombinezon boje kože sa pink i belim trakama, dok je na glavi imala roze veo, a u rukama buket roze ruža. Svi prisutni su gledali iznenađeno, dok su je na pisti, kao i na sceni pratile devojke odevene u različite bele kreacije.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

 

Pročitajte Pokazala delić svog doma, pa iznenadila šta gaji u dvorištu

 

Ona je šetala zajedno sa njima pevajući neke od najveći hitova, kao što je "Baš je dobro biti ja". U jednom trenutku ona je došla do kraja piste, okrenula se kao mlada i bacila buket svojoj koleginici Nataši Bekvalac koja je bila u prvom redu. U jednoj od objava je napisano da je Nataša oduvek bila najjači lik. Kada je novosadska Barbika uhvatila buket, ustala je i krenula da skače, da se raduje i veseli. Nakon čega su se nizali komentari u obkavama na račun Jeleninog izgleda i cele revije. I kako ona, ume da priredi spektakl i pravi šou. Jelena je od početka svoje karijere važila za nekog ko je odvažan i smeo kada je u pitanju scenska garderoba, pa je tako uvek izazivala pažnju gde god da se pojavi.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Svojim neobičnim i izazovnim kostimima koje upotpunjuje sa različitim detaljima, uvek svoju publiku iznenadi i oduševi, pa je tako nedavno postavila fotografiju na kojoj je još jednom pokazala da je neko ko postavlja modne trendove ne samo u regionu, veči i na svetskom nivou. Naime, Jelena je podelila fotografiju koja je nastala u julu kada se ona slikala odevena u leopard print, zajedno sa mačkom u rukama, dok je rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno uradila set istih fotografija koje je objavila putem svog Instagram naloga. Kao i uvek, iako nije bila scena u pitanju, kao ni jedan od mnogobrojinh pevačicinih nastupa, ona je uspela da iznenadi posetioce. Priredivši im pravi spektakl i performans, čineći da njeno pojavljivanje i catwalk budu nešto sasvim drugačijie i unikatno, bez obzira na to što se ona ne bavi manekenstvom.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading