Jelena Karleuša

Pokazala delić svog doma, pa iznenadila šta gaji u dvorištu

Autor:

17.10.2022 14:44

Foto:

Foto:

Dom pevačice Jelene Karleuše odiše luksuzom



Pevačica Jelena Karleuša proteklih dana svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala je, ali i iznenadila kako samo ona to ume i zna svojim odevnim kombinacijama koje su više nego smele i izazovne. Drugačije, neobične i specifične. Ali, kao i uvek kada su njen stajling i scenska garderoba u pitanju pomera granice u vizuelnom pristupu. Krojevi, materijali i modeli koje nosi odišu ekstravagancijom i detaljima koji uvek upotpune celokupan stajling. Osim objava drugačijih i provokativnih stajlinga sa nastupe, poznata pevačica je svojim pratiocima pokazala i mali delić njenog doma na Dedinju. Otkrivši da preovlađuju čiste linije i bež i krem boja.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

 

Pročitajte Pokazala više nego što je htela - U izazovnom izdanju dovela atmosferu do usijanja

 

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

U kombinaciji sa bež plišanim foteljama, svetlo braon zavesama i neobičnom lampom, koja podseća na retro komade sa zlatnim stalkom. Dok se pogled nastavlja na prostranu terasu u kojoj je smeštena baštenska garnitura i sto, a pogled oplemenjuje dvorište sa zelenilom, ružama, cvećem i drvećem. Dok poseban detalj čini bazen koji se nalazi u uglu velelepnog poseda. Ali, ono što je pored šarenila cveća i zeleinila dvorišta privuklo pažnju je voće koje se pruža preko betonske ograde u vidu puzavice, koje dodatno ukrašava, oplemenjuje, ali i obogaćuje tprezu. Jelena je tokom svoje šetnje iz dvorišta ubrala paradajiz, diveći se njegovoj boji.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pa, je tako poznata pevačica otkrila, ujedno i iznenadivši svoje pratioce da u svojoj bašti, pored ruža i cveća, ima i jestive voćke od kojih se pravi jedna od najpopularnijih salata, koja ide uz svako jelo i osvežava, posebno jer je vegetativni period paradajiza pri kraju. Sa jeseni se on bere i ostavlja u flaše ili se od istog pravi ajvar. 

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading