Jelena Karleuša

Kišica nije ugasila roštilj: JK bolja od uštipaka i ćevapčića

Autor:

23.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše: neobičan i izazovan stajling na ovogodišnjoj Roštiljijadi



Izgled Jelene Karleuše: bina, scena i kostimi su svetleli na glavnom trgu u Leskovcu, dok su svi poštovaoci Jelenine muzike sa njom pevali u glas mnogobrojne hitove koji su obeležili njenu višegodišnju muzičku karijeru. Na koncertu koji ni loše vreme, kiša ni grimljavina nisu sprečili, pevačica je sa nekoliko devojaka koje su je pratile na bini, igrajući, napravila koncert za pamćenje, pevajući neke od svojih najvećih hitova, kao što je duet sa Sašom Matićem "Ne smem da se...", "Krimi rad" i mnoge druge. Svojim scenskim nastupom, binom koja je svetlela i metalik kostimima koji su otkrivali više nego što su pokrivali, dovela je atmosferu do usijanja.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pročitajte Nema osmeha: Prvi rođendan posle razvoda

 

Na konferenciji za štampu pred sam izlazak na koncert, Jelena se zahvalila organizatorima i gradonačelniku Leskovca, Goranu Cvetanoviću, nastavljajući da grad Leskovac, na čelu sa čelnim ljudima ima odličan osećaj za nove i moderne načine na koji može da se promoviše jedan grad. Da se zahvaljuje na poklonima koje je dobila, ali da je očekivala da će dobiti tradicionalni poklon koji je karakteristačan za jug Srbije, domaći ajvar, jer je poznata pevačica ljubitelj proizvoda od paprike. Komentar koji je Jelena napisala na svom Instagram profilu, videla je njena koleginica Milica Pavlović, koja joj je odgovorila da je će joj ona prvom sledećom prilikom doneti domaći ajvar iz rodnog Leskovca, nastavljajući sa rečima da je jug srdačan i moderan, ali da u isto vreme čuva stare vrednosti, ujedno joj čestitajući na neverovatnom nastupu u njenom rodnom kraju.

Pevačica Jelena Karleuša je neko ko je od njenih mlađih dana i prvog pojavljivanja na medijskoj sceni, pomerao granice kada su javni nastupi u pitanju, prvo svojim izgledom, zatim scenskom garderobom, a kako su godine prolazile i tekstovima pesama i celokupnim nastupom koji dok publika gleda i sluša ima utisak kao da se nalazi na nekom svetskom muzičkom događaju kada je scenografija i zvuk u pitanju. Pa, tako i ovoga puta, nije razočarala publiku na koncertu u Leskovcu, koja je došla u neverovatno velikom broju, praveći zajedno nastup za pamćenje.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading