Jelena Karleuša

Pokazala više nego što je htela: trake kao novi modni trend

Autor:

30.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše: izazovno izdanje sa neobičnom odevnom kombinacijom



Izgled Jelene Karleuše: poznata pevačica je neko ko je poznat po svom specifičnom i izazovnom načinu oblačenja, od kako se pojavila na muzičkoj sceni 1995. godine sa albumom "Ogledalce", nakon kojeg je usledio album "Ženite se momci" koji su doživeli ogroman uspeh i velike tiraže. Pa, je tako osim hitova koji su se odmah izdvojili kao što su: "Ženite se momci", "Sad smo stranci postali", "Sad znam", koju je napisao Dino Merlin, a koju je kasnije snimila i hrvatska pevačica Ivana Banfić, rešila je da od tok trenutka sama bira pesme. Nakon čega njena muzička karijera kreće uzlaznom putanjom, pesmama, kao što su: "Veštice vile", "Ko ovu dramu režira", "Kume", "Žene vole dijamante". Predstojeći studijski album "Gili, gili", donosi poznatoj pevačici veliku popularnost i uspeh, koji je promovisala širom zemlje. 

Instagram

 

 

Pročitajte Ne skriva skoro ništa: Najprovokativniji kupaći pevačice zbog kog mreže gore

 

Naredeni studijski album "Za svoje godine", koji je usledio nakon medijske pauze, donosi joj mnogobrojne hitove, kao što su: "Ludača", "Pa, naravno", "Nije ona nego ja", ali i nagrade za album i hit godine, pesmu godine i pevačicu godine. Jelena je svojim pesmama i albumima koji su usledili u godinama koje dolaze nizala uspeh za uspehom, pa je tako u spotu za pesmu "Slatka mala", u kojoj je ona glavna ikona stila sa njom plešu tri tranvestita, nakon čega ona dobija status gej ikone, a od tog momenta, 2005. godine, ona je neko ko se zalaže i bori za prava LGBT osoba, a tu funkciju nastavlja da obavlja do današnjih dana. Pa, je tako nedavnom objavom na svom Instagram profilu javno napisala da osobe ne smeju i ne trebaju da imaju bilo kakvu diskriminaciju prema LGBT ljudima, navodeći sina poznate pevačice Veljka Ražnatovića kao nekog ko se zalaže za drugačija pravila ponašanja prema gorepomenutoj zajednici.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Izdavanje njenog šestog studijskog albuma "Magija", donelo je neke od revolucionarnih promena kada je njen scenski nastup u pitanju. U spotu za pesmu "Upravo ostavljena", poznata pevačica je prvi put ponela kožne kostime, kožne rukavice i dugačke kožne čizme. Koja je od tog momenta za svoja javna pojavljivanja i nastupe birala neobične, izazovne i oskudne komade garderobe, koji su u kombinaciji sa tekstom pesmama, plesnim pokretima i video spotovima privlačili ogromnu pažnju. Pa, je u tom duhu i nastavila i svojom nedavnom objavom seta fotografija na Instagram profilu, podelila slike na kojima je prekrivena samo izolir trakom, ne noseći nijedan drugi odevni komad sem kožnih, dubokih čizama na visoku potpeticu i sunčanih naočara, iznova kao i pomenute 2005. godine izazivajući burne rekacije. 

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading