Jelena Karleuša

Ona koja postavlja standarde: Pokazala kako se igra sa divljim mačkama

Autor:

29.09.2022 13:50

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše oduševio sve



Izgled Jelene Karleuše je još jednom oduševio sve njene pratioce, koja je fotografijama pokazala da postavlja modne trendove koje su svetske zvezde ponele nakon naše poznate pevačice. Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan je na svom Instagram nalogu podelila fotografije na kojima pozira odevena od glave do pete u leopard print, dok u rukama drži divlju mačku. Dok je sa druge strane Jelena Karleuša objavila set fotografija odevena u triko koji ima isti dezen, sa marom na glavi dok u ruci drži divlju mačku. Sa razlilikom od nekoliko nedelja. Pokazavši da je neko ko je vrlo kreativan u osmišljavanju svojih odevnih komada i fotografija, što je pokazala kroz godine unazad. Uvek iznova pomerajući granice kada su njena scenska garderoba i imidž u pitanju.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Pročitajte Pokazala više nego što je htela - trake kao novi modni trend

 

Jelena je od početka svoje muzičke karijere važio za nekoga ko svojim fizičkim izgledom privlači pažnju, od kada je stupila na scenu sredinom 90-tih godina sa pesmom "Ženite se momci" i spotovim sa providnom, crvenom, uskom haljinom od tila. Od tada, pa do danas je neko ko je svoje pojavljivanje na sceni, kao i kostime unapređivao do te mere da ih posebno šije, upotrebljavajući materijale koje su više nego ekstravagantni, neobični i teški za nositi. Njen stajling na sceni, nastupima i koncertima, često je meta kritike i osude, usled svoje prevelike izazovnosti, ali je poznata pevačica jednom prilikom izjavila da to kako se ona oblači za scenu i televiziju nema nikakve sličnosti sa njenim privatnim stilom.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Upravo svojim neobičnim krojevima i garderobom, ona je pre nekoliko godina ponela titulu ikone stila i stekla kako lokalno, tako i inostrano priznanje kroz modu, koje se još jednom potvrdilo u praksi. Pre sedam godina, tačnije 2015. godine, poznata pevačica je postala međunarodno istaknuta u modnoj sferi, kada je optužila Kim Kardašijan, kao i pevačicu Bijonse za kopiranje njenog modnog stila, pa je tako prikazana u emisiji "Šou Vendi Vilijams", među mnogim drugim medijima iz celog sveta, raspravljajući  o njenom stilu i uticaju društvenih medija. Naredne 2016. godine Kim Kardašijan je u kolumni Women Crush Wednesday pohvalila Jelenin stil, tvrdeći da je za nju tek čula nakon medijskih navoda.

Foto: Miloš Miletić

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading