Milica Pavlović

Pokazala grudi: Pevačica otišla nikad dalje

Autor: Gloria.rs

17.09.2022 18:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Milice Pavlović: senzualna i nežna, fotografije koje otktivaju drugu stranu poznate pevačiceIzgled Milice Pavlović: poznata pevačica je neko ko od svog pojavljivanja u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, u kojem se pojavila 2011. godine, kada je počela šesta sezona ovog muzičkog programa intrigira svojim ponašanjem. Svojom pojavom je u takmičenje unela dašak svežine, jer je pored pevačkog dela, za svaki svoj nastup i pesmu vodila računa o svom stajlingu, ali i svom performansu na sceni, što će tokom godina postati njen zaštitni znak. Po kojem je ljudi i šira javnost prepoznaju. Tokom 11 godina profesionalne muzičke karijere, njen stil se uvek menjao, prateći trendove ili kombinujući ih na način na koji izražava svoj lični stil. Koji je uvek važio za izazovan i provokativan. Međutim, nedavnom objavom na svom Instagram profilu je obradovala svoje pratioce setom fotografija koje pokazuju i drugu stranu njene ličnosti.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Pročitajte Seksipil na kvadrat: Sad su najbolje drugarice

 

Naime, fotografije su urađene u prirodnom ambijentu, u kojem je mlada pevačica pozirala u donjem vešu, od čipke na poljani, raspuštene, talasaste, platinaste kose, bosa, otkrivajući set romatičnih i nežnih fotografija. Poznata pevačica je poznata kao neko ko voli da kombinuje neobične krojeve, boje i materijale, koje zna da iznese, zajedno sa detaljima i nakitom, kao i frizurama i šminkom kojima upotpunjuje svaki svoj scenski nastup, ovim fotografijama je prikazala neku drugu Milicu, van scene i svetla reflektora, bez šminke, kožnih i lateks haljina, visokih potpetica.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Od kada je izdala svoj četvrti studijski album "Posesivna" koji je doživeo veliki uspeh i sa kojih su se izdvojile nekoliko numera koje su postale pravi hitovi, kao što su: "Posesivna bivša", "Mala s Himalaja", "Šećeru", "Provereno" i mnoge druge, pevačica nastupa bez dana odmora i predaha širom srpske prestonice, ali i zemlja u regionu, na čijim se nastupima uvek traži karta više i na kojima sa publikom peva u glas sve njene nove, ali i stare hitove sa prethodna tri albuma. Sa energijom koju je imala na početku karijere i kao da je svaki nastup prvi.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading