Milica Pavlović

Seksipil na kvadrat: Sad su najbolje drugarice

Autor:

13.08.2022 16:30

Foto:

Foto:

Stil MIlice Pavlović: crveni korset i suknja u kombinaciji sa očaravajućim osmehom



Stil Milice Pavlović: raskošna proslava rođendana u krugu prijatelja i kolega. Poznata mlada pevačica, manekenka i glumica je neko ko je srca publike osvojio svojim vrednim radom i trudom, ali i otvorenošću i iskrenošću kada su njen život, detinjstvo i odrastanje u pitanju. Pevačica je neko ko je od samog početka svoje muzičke karijere otvoreno pričao o svom odrastanju sa bakom i dekom u selu Bunibrod, nadomak Leskovca, o njihovoj podršci, vaspitanju i muzici koju je zavolela još kao mala. Kao devojčica imala je priliku da peva i nastupa na priredbama, pa je tako završila srednju muzičku školu "Stanislav Binicki" u Leksovcu, a paralelno sa srednjom muzičkom školom, pohađala je časove u pop školi pevanja Aleksandre Radović i kao najbolji polaznik škole na poklon je dobila pesmi "Dođi" koju je pisala Leontina Vukomanić, sa kojom se predstavila na Radijskom festivalu 2010. godine koje joj je ujedno bilo i prvo medijsko pojavljivanje.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Pročitajte Na skriveno te vodim mesto: Našla plažu na kojoj može da radi šta želi

 

Nakon toga dolazi prijavljivanje za muzičko takmičenje "Zvezde Granda", na kojem intrigira pubiku i javnost svojim scenskim nastupom i performansom koji će postati i do danas ostati njen zaštitni znak po kojem je prepoznatljiva. Od svoje prve pesme "Tango" i "Pakleni plan", ona je neko ko je ulagala u svoj izgled, u ekranizaciju spotova i performans, pružajući gledaocima celokupan paket. Pa, je tako nastavila da niže pesmu za pesmom, koje su postajali hitovi, izdavajući albume na svake dve godine, sem poslednjeg "Posesivna" na koji je publika čekala četiri godine, ali koji je pesmama oborio sve rekorde slušanosti. Neki od njenih najvećih hitova su: "Demantujem", "Operisan od ljubavi", "Tako mi i treba", "Hej ženo", "Ne sećam se" i mnoge druge, a na svom trećem studijskom albumu "Zauvek" se oprobala i kao tekstopisac pesama "Zauvek" i "Spavaćica".

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Mlica Pavlović je neko ko učestvuje u svakom segmentu svog rada, do najsitnijih detalja, vodeći računa o svemu. Ona je tokom dosadašnje karijere imala i nekoliko dueta koji su postali jako slušani, kao što su: "Još se branim ćutanjem" sa Alenom Islamovićem, "Oko moje" sa Sašom Matićem i "Kidaš me" sa Acom Lukasom. Osim na muzičkom polju na kojem je vrlo uspešna, ona se pojavljuje kao zaštitno lice MTS mreže u jednoj od tarifa, zatim kao lice novih električnih autobusa, a 2019. godine je postala brend ambasador nemačkog brenda Deichman SE, sa kojom je predstavila svoju kolekciju obuće. Povodom letnje turneje tokom koje radi punom parom, po državama regiona, na nastupima na kojima se uvek traži karta više, na kojima publika peva sa njom u glas sve njene kako nove, tako i stare pesme od početka do kraja, pevačica je najavila da je sledeći korak prvi solistički koncert u Beogradu.

Ovih dana, Milica je proslavila svoj 31. rođendan, i tim povodom je upriličila veliko slavlje, koje je bilo glamurozno, veselo, raspevano i razigrano, uz prisustvo mnogih prijatelja i kolega, koji su sa njom slavili do ranih jutarnji sati, a pevačica je tom prilikom ponela zanimljvu kombinaciju u vidu crveno-zlatnog korseta sa sandalama na visoku potpeticu, ali je najlepši deo outfita svakako bio njen osmeh koji je imala cele večeri. Pa, je tako prilikom čestitanja i fotografisanja, podelila nekoliko slika na društvnoj mreži Instagram na kojima je sa koleginicom Jelenom Karleušom čija je odevna kombinacija svima upala u oči, otkrivajući njenu preplanulu figuru u haljini tirkizne boje.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading