Milica Pavlović

Filip Živojinović na ramenu: Kako će reagovati Aleksandra Prijović

Autor:

01.08.2022 14:00

Foto:

Foto:

Izgleda Milice Pavlović: letnja haljina, usijana atmosfera, osmeh i provod



Izgled Milice Pavlović: slavlje, osmeh i dobro društvo. Mlada pevačica, leto provodi radno, bez dana odmora, nastupajući širom regiona, kako u srpskoj prestonici, tako i na privatnim proslavama. Za njen nastup se uvek traži karta više, jer klubovi ne mogu da okupe sve poštovaoce njene muzike. Na nastupima je uvek živo i energično, uz brze rimove i ples, kao što je i publika navikla kada je ona u ptanju. Od početka svoje karijere, pored pevanja, pokazivala je veliku ljubav i strast prema plesu i scenskom pokretu, koji svakako ide uz ritam i muzički pravac koji pevačica godinama neguje.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Pročitajte Nikad lepša: Milica Pavlović bez trunke šminke

 

Milica Pavlović leto provodi nastupajući po klubovima promovišući svoj novi, čevrti studijski album “Posesivna”, sa kojeg su se izdvojile pesme “Provereno”, “Posesivna bivša”, “Šećeru”i mnoge druge koje su postale veliki hitove za kratko vreme, a njen album broji na desetine miliona pregleda. Lepa pevačica je imala priliku da prisustvuje venčanju manekenke Mine Milutinović i Nemanje Nedovića na kojem je dovela atmosferu do usijanja, a društvo su joj pravili mnogobrojni sportisti. Dok je pevala, društvo joj je pravio i Filip Živojinović koji je bio jedan od zvanica.

Pevačica se od malih nogu zainteresovala za muziku, pa je tako još kao mala pevala u horu i različitim priredbama, da bi kasnije upisala srednju muzičku školu “Stanislav Binicki", a paralenlno je pohađala i časove pevanja u školi kod naše renomirane pevačice Aleksandre Radović. Kao najbolji polaznik ove škole, Milica je na poklon dobila pesmu “Dođi”, koju je komponovala Leontina Vukomanić, sa kojom je nastupila na Radijskom festivalu 2010. godine, što je ujedno predstavljalo i njeno prvo medisjko pojavljivanje.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

Njena muzička karijera je krenula uzlaznom putanjom nakon pojavljivanja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, nakon čega je nizala pesme, koje su ubrzo postajali hitovi, a neke od njih su: “Tango”, “Pakleni plan”, “Demantujem”, “Ljubi ljubi”, "Operisan od ljubav” i mnoge druge, a Saša Popović je jednom prilikom, posle izdavanja albuma “Boginja” u emisiji izjavio da je ona najveća zvezda koju je ovo takmičenje lansiralo u 15. godina. Pevačica je od svog pojavljivanja 2011. godine, snimila i nekoliko duetskih pesama sa nekim od najpoznatijih pevača, kao što su Alen Islamović, sa pesmom “Još se branim ćutanjem”, Acom Lukasom “Kidaš me”, kao i sa Sašom Martićem “Oko moje”, koje predstavljaju nešto drugačiji ritam od Miličinih uobičajenih brzih pesama i ritmova.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading