Posesivna bivša: Milica Pavlović šokirala javnost

Autor:

24.03.2022 15:00

Foto:

Foto:

Pevačica Milica Pavlović najavila novu pesmu



Pevačica Milica Pavlović najavila je novu pesmu pod nazivom "Posesivna bivša", a tom prilikom otkrila i neverovatnu promenu.

Naime, pevačica je postala plavuša, na iznenađenje mnogih, a za "Posesivnu" je, pretpostavljamo, inspiraciju pronašla u sopstvenom životu.

Pročitajte i Moćan parfem koji miriše na luksuz: Milica Pavlović bira samo najbolje

- Jesam. Odvratno posesivna, moram da priznam. Našalila sam se na taj problem. Porodicu, prijatelje i sve drage ljude koji me okružuju, kada bih mogla da ih zaključam i da su samo moji, da im niko nikada ne priđe i da su njihove oči usmerene samo ka meni, ja bih to najviše želela - rekla je Milica Pavlović za "Blic".

Pročitajte i Zimska idila - Milica Pavlović drži devojku za ruku

- Kada me partner iznervira ili poludim zbog nečega što je uradio ili ja mislim da je uradio, ja iskreno poludim, ali ga moja hladnokrvnost ubije. Znam da se iskontrolišem. Ponosna sam Lavica. Kažem: "E, pa nećeš da mu daš na značaju, ne može ništa da primeti, okreni glavu i izbori se sama sa tim i razmisli dobro šta ćeš da radiš". Ili ga precrtam ako je bilo nešto od toga istinito i prebolim za dva dana. Znala sam i neke svoje prijatelje da odstranim iz života. Nedelju dana me boli i posle toga kao da nikada nisu postojali - navela je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading