Milica Pavlović

Stalno neka iskušenja: Ne može da im odoli

Autor:

25.10.2022 14:40

Foto:

Foto:

Izgled Milice Pavlović oduševio sve



Mlada pevačica Milica Pavlović važi za damu koja vodi računa o svom izgledu, pa se tako trudi da jede zdrave namirnice, a od pre nekog vremena postala je vegan, pa izbalansiranom ishranom i vežbanjem, uspela je da svoju i onako vitku liniju, dovede do savršenstva. S obzirom da je poznata pevačica neko ko u poslednjih nekoliko godina radi punom parom, a poznata je po energičnim nastupima, uvek igrajući, često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli poslastice na koje je slaba i kojima ne može da odoli. Pa, tako tokom jedne od poseta Bosni, nije uspela da odoli tradicionalnim slatkišima, poput baklava i tulumba.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

 

Pročitajte Pokazala grudi - Pevačica otišla nikad dalje

 

Milica, iako je mlada, ona se trudi da poštuje režim ishrane na kojem je već duži period vremena i koji joj u potpunosti odgovara, dajući rezultate kojima je ona zadovoljna. Ali, ona je kao i većina ženske populacije slaba na slatkiše i teško im može odoleti, pa je tako i tokom svog odmora na grčkom ostrvu Mikonos, uživala u raznim kremastim i voćnim dezertima i kolačima. Nedavno je na gore pomenutoj društvenoj mreži podelila sa svojim pratiocima fotografije iz jedne od prodavnica slatkiša, dok je u opisu istih napisala: "Miliceeeee izađiiiii iz radnje!!!... Teška srce... Vratiću se jača jednog dana... Zašto stalno neka iskušenjaaaaa". Dok se u pozadini slike može videti veganska ponuda krofni, sendviča, mlečnih napitaka i kafe.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Poznata pevačica je za ovu priliku ponela jako sličan outfit kao sto i sama prodavnica slatkiša izgleda, šareno i moderno, klasičnu, belu košulju, sa raznobojnim puloverom i šarenom ogrlicom sa perlicama. Milica je poznata po kombinovanju različitih i drugačijih stilova, koje ume da iznese na svoj i originalan način, pa je tako bilo i za ovu priliku.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading