Marko Bijelić

Baš idu jedno uz drugo! Marko Bijelić smuvao Anastasiju, prve fotografije zaljubljenog para

Autor:

23.05.2024 09:39

Foto: Instagram Marko Bijelic marko_vnm

Foto: Instagram Marko Bijelic marko_vnm

Devojka Marka Bijelića bila mu je velika podrška u teškim danima dok su mu se roditelji razvodili



Dugo javnost nije imala prilike da vidi naslednike Dragane Mirković jer Marko i Manuela nisu želeli nikakav vid medijskog eksponiranja.

Ipak, kako su stasali i odrasli u ozbiljne ljude, kao i svi vršnjaci aktivni su na društvenim mrežama, a jedno od pitanja koje se tamo često naglašava je ko je devojka Marka Bijelića.

Boško Karanović

 

I ne čudi što se devojke raspituju za mezimca muzičke zvezde jer poseduje sve kvalitete koje jedan momak njegovih godina treba da ima. 

Vodi zdrav život i redovno trenira, teretana mu je fetiš, svira klavir, studira na prestižnom bečkom univerzitetu... San svake devojke, a i svaka majka bi ga poželela za zeta.

Godinama Draganin sin, kao i njegova mlađa sestra Manue, oboje su poželeli da budu podrška mami i na određeno vreme vratili su se kući.

Devojka Marka Bijelića je zgodna i prepametna

Baš tih dana je i devojka Marka Bijelića upoznala njegovu mamu, a da je veza ozbiljna pokazuje činjenica da su njih dvoje uslikani zajedno na Draganinom koncertu u februaru ove godine.

Ona se zove Anastasija Dijanović, bavi se grafičkim dizajnom, u junu puni 22 godine, a njen profil na Instagramu vrvi od fotografija sa lepih putovanja.

Antonio Ahel ATA Images

 

Iako Marka nismo mogli da primetimo ni na jednoj fotografiji, izvori bliski mladom paru tvrde da oni uživaju u ljubavi, ne želeći da je eksponiraju javno, piše "HELLO!".

Pročitajte Draganino srce će prepući - Marko i Manuela tokom razvoda roditelja doneli najvažniju odluku

U jednom od brojnih intervjua na pitanje da li utiče na izbor partnera njene dece, Dragana je ovako odgovorila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@adijanovic)

– Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba. Meni je bitno da su moja deca srećna. Koga god da odaberu, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading