Burak Ozdživit

Gde je nestao onaj zavodnik? Evo kako Bali beg danas izgleda (foto)

Autor:

15.06.2024 21:44

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Bali-bega na društvenim mrežama glavna tema, koliko se promenio?



Jedan od najpoželjnijih turskih glumaca Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg, srca žena širom Balkana zaveo je u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Njegova popularnost od tada ne jenjava, ili bar interesovanje pripadnica lepšeg pola za njegov lik i delo.

Ipak, srce fatalnog glumca zarobila je jedna žena, Fahrije Evdžen, koja mu je rodila dva sina, a prema pisanju stranih medija, čini se da ovaj par živi pravu bajku.

Instagram

 

I dok Bali-beg, zlobnici će reći, živi još od stare slave, on radi na novim projektima, a neki od 25,2 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram primetili su da njegov izgled nije baš sasvim kao ranije.

Naime, neke dame komentarisale su izgled Bali-bega uz opaske da se opustio i ugojio, kao i to da sada ima nešto dužu kosu i bradu.

Pročitajte Nazivali je ružnom, a ona rodila najlepšeg turskog glumca - Bali beg pokazao majku

S druge strane, ima onih koji smatraju da srcelomcu poput njega nikakva brada niti višak kilograma ne mogu da naruše pojavu, već da je uprkos tome izgled Bali-bega i dalje sjajan.

Za to vreme, glumac se osmehuje i zadovoljno pozira u širokim autfitima koje, reklo bi se, ranije nije toliko često nosio.

Šta vi mislite, da li je Bali-beg i dalje veliki zavodnik ili treba da poradi na sebi?

 

Komentari. (0)

Loading